Bez nepravilnosti

Lancome
11.09.2014.

Čak tri posjetiteljice našeg portala mogu osvojiti vrijednu "City Miracle CC Cream" iz laboratorija megabrenda Lancôme

Prva Lancôme CC krema je testirana u gradovima s najvišom razinom onečišćenja. Pariz, New York, London, Rio, Šangaj, Tokio…

Faktori koji uništavaju ljepotu

Bez obzira na vremensku zonu, suvremene žene žive tisuću života u jednom. Važni sastanci, poslovni ručkovi, predstavljanje izvješća, neizbježni satovi joge, ekskluzivne premijere i večere, pregled spisa i beskonačnog broja e-mailova… ubrzani ritam urbanog života neizbježno utječe na naš ten, koji gubi prirodni sjaj i svježinu.

Uzrok tome je začarani krug onečišćivača koji dolaze u kontakt s kožom, miješaju se sa sebumom te pod utjecajem svakodnevne izloženosti UV zrakama stvaraju toksine i slobodne radikale. Šteta koju čine nije vidljiva samo na licu (crvenilo, izostanak prirodnog sjaja, prerano starenje), već cijela koža postaje dehidrirana, gubi elastičnost i pokazuje znakove umora.

 

Lancome

 

Više od kreme

“City Miracle” korigira nepravilnosti i uljepšava ten. Pored toga, predstavlja savršenu podlogu, osvjetljava ten i hidratizira, a zahvaljujući zaštitnom faktoru 50, štiti kožu od štetnog djelovanja sunca.

City Miracle CC krema dostupna je u tri nijanse, posebno razvijene kako bi posvijetlile kožu i osvježile svaki ten pružajući mu zdrav, prirodni izgled. Može se nanositi kistom ili prstima kako bi se reducirale nepravilnosti na koži i postigao prirodni i besprijekoran izgled.

Darivanje

Lancôme i ELLE.HR daruju čak tri posjetiteljice portala s kremom “City Miracle” nijanse broj 2. – Peau de pêche – koja je srednja nijansa za prirodan sjaj kože. Na našoj službenoj stranici na Facebooku, ELLE CROATIA, pošaljite nam poruku s predznakom ČUDESNI LANCOME te s vašim kontakt podacima kako bismo vas uvrstili u darivanje. Ono je otvoreno do ponedjeljka, a dobitnike objavljujemo 16. rujna na našim stranicama. Sretno!

Fotografije: press

Pročitajte i...

Je li ovo najbolji beauty blast from the past ikada?!

Lancôme u prodaju vraća svoje neprežaljene Juicy Tubes

Elleov 16. rođendan uz Lancôme viziju ženske sreće

Lancôme je na ovogodišnjem Elle Style Awardsu podržao kategoriju najboljeg dizajnera i dobitnicu Kseniju Vrbanić

Kako će izgledati prva Proenza Schouler kolekcija šminke?

Proenza Schouler i Lancôme pripremaju pravu ljetnu beauty poslasticu!

▲ Povratak na vrh