BIPA cijeni i prepoznaje doprinos svakog pojedinca

18.04.2019.

BIPA nastavlja s brigom za svoje zaposlenike. Nakon Božića, isplaćene božićnice i neradnog dana, BIPA će po prvi puta povodom Uskrsa, svim svojim zaposlenicima, njih 600, isplatiti i uskrsnice u iznosu od 500 kn. Istovremeno, sve BIPA poslovnice, njih 107 ne rade na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak, radit će njih 7, zbog ugovornih obaveza sa trgovačkim centrima.

 

 

Ovom gestom BIPA opet želi pokazati da su joj zaposlenici na prvom mjestu te nastavlja s dobrim običajem nagrađivanja zaposlenika za doprinos rezultatima.

Pored toga, plaće u BIPI rastu s osobitim naglaskom na plaće zaposlenika u izravnom kontaktu s kupcima: prodavačima i voditeljima poslovnica.  Plan je nastaviti s ovom praksom i u ovoj godini povećati plaće najmanje trećini zaposlenih na poziciji prodavača.

 

 

Osim rasta plaća i nagrada povodom Uskrsa i Božića u vidu bonusa te neradnih dana, BIPA neprestano ulaže u razvoj svojih zaposlenika. Tako je započela s programom Moj razvoj karijere, koji upravo zaposlenicima u poslovnicama koji su najzaslužniji za ugled BIPE na tržištu, nudi niz mogućnosti i financijskog napredovanja.

 

 

Jedan od strateških fokusa BIPE su ljudi i to prije svega zaposlenici, a onda i kupci. BIPA razumije da je uspjeh rezultat svakodnevnog doprinosa zaposlenika: njihove dobre suradnje, kolegijalnosti, kreativnosti i razmjene znanja. Zadovoljan i motiviran zaposlenik je najbolji put do zadovoljnog kupca.

 

Osim u ljude BIPA ulaže i u prodajnu mrežu koja raste i obnavlja se iz dana u dan. Tako u Hrvatskoj imamo već 107 poslovnica i jedinstvenu poslovnicu u centru Zagreba, u sklopu koje se nalazi BIPA Backstage jedinstveni make-up studio koji pruža potpuno novo iskustvo ljepote. Ove godine planiramo otvoriti još 12 novih poslovnica te obnoviti i uljepšati dodatnih 7.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Uskrs je prošao, a ostalo vam je kuhanih jaja? Evo par ideja kako ih iskoristiti!

Nakon blagdana nam obično ostanu velike količine hrane koju više ne možemo ni pogledati, a kamoli jesti danima kasnije

Uskršnje dekoracije interijera

Najljepše uskršnje dekoracije za vaš interijer

Uoči blagdana, dom ukrasite detaljima iz prirode, a inspiraciju potražite u našoj raskošnoj galeriji

Uskrsni blagdani u domovima slavnih

Drštvenim mrežama i ove su godine vladale šarene pisanice i obiteljsko raspoloženje, a kako su Uskrs provele Victoria Beckham, Jessica Alba i Kim Kardashian, provjerite u našoj galeriji

Uskršnji čokoladni zec od 46 tisuća eura!

Dekadencija za uskršnje praznike dobila je novi oblik

Slavlje na društvenim mrežama

Kako su slavni proveli Uskrs?

Savršene kombinacije

Uskrs je idealno vrijeme za omiljene proljetne stylinge

▲ Povratak na vrh