Bliži se kino premijera dugo očekivanog filma Quentina Tarantina

14.06.2019.

Novi projekt pršti zvijezdanom prašinom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on

Konačno! ”Once Upon a Time In Hollywood” najavljen je još prije dvije godine, u srpnju 2017., a kako se datum premijere, 26. srpnja 2019. bliži, Quentin Tarantinovi obožavatelji i filmoljupci generalno, takoreći, grizu nokte od nestrpljenja. Ovo je Tarantinov 9. projekt i prvi na kojem ne surađuje s omraženim producentom Harveyem Weinsteinom. Glavninu ovog projekta ostvaruju produkcijske kuće Sony i Columbia. Publicitet koji mu prethodi prestigao je čak razinu iščekivanja ”Kill Bill 2”. S obzirom o kakvom se ansamblu radi, ova statistika ne iznenađuje. Naime, glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Da bi stvar bila još zanimljivija, dva će glumca s holivudskog panteona po prvi put dijeliti srebrno platno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on

 

U riskatnom pothvatu za jednog američkog redatelja, Tarantino komentira sam Hollywood i njegov odnos prema pojedincima koji ga čine živim, glumcima. DiCaprio igra ulogu fiktivnog glumca koji trpi put ka polaganom, ali sigurnom zaboravu, a sa sobom povlači i svog kaskadera, Brada Pitta. Osim skoro neizbježne sudbine koje je svaki glumac svijestan, a koja je spopala i ova dva lika, Tarantino je skrenuo pažnju i na još nesretniju. Margot Robbie utjelovljava jednu takvu – Sharon Tate koja je postala žrtvom serijskog ubojice Charlesa Mansona. Njegova su ubojstva i kult pozadinska priča koja spaja dva kraja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on

Kako je Tarantino dokazao umijeće ispreplitanja više fabula još u ”Pulp Fictionu”, bit će zanimljivo vidjeti na koji će način implementirati svoje fiktivne likove u jednu od najskandaloznijih priča prošlog stoljeća.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram/Profimeida

Pročitajte i...

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Margot Robbie je neprepoznatljiva u novoj ulozi

Za potrebe novog filma Davida O. Russela, Robbie se transformirala u tamnokosi vamp

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

Što je zajedničko Bradu Pittu, Sofiji Coppoli i Beyonce?

"There's no business like showbusiness!" - stara je uzrečica, no čini se da zvijezde otkrivaju nove izvore prihoda.

▲ Povratak na vrh