Bliži se kino premijera dugo očekivanog filma Quentina Tarantina

14.06.2019.

Novi projekt pršti zvijezdanom prašinom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on Jun 11, 2019 at 5:59am PDT

Konačno! ”Once Upon a Time In Hollywood” najavljen je još prije dvije godine, u srpnju 2017., a kako se datum premijere, 26. srpnja 2019. bliži, Quentin Tarantinovi obožavatelji i filmoljupci generalno, takoreći, grizu nokte od nestrpljenja. Ovo je Tarantinov 9. projekt i prvi na kojem ne surađuje s omraženim producentom Harveyem Weinsteinom. Glavninu ovog projekta ostvaruju produkcijske kuće Sony i Columbia. Publicitet koji mu prethodi prestigao je čak razinu iščekivanja ”Kill Bill 2”. S obzirom o kakvom se ansamblu radi, ova statistika ne iznenađuje. Naime, glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Da bi stvar bila još zanimljivija, dva će glumca s holivudskog panteona po prvi put dijeliti srebrno platno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on Jun 27, 2018 at 8:00am PDT

 

U riskatnom pothvatu za jednog američkog redatelja, Tarantino komentira sam Hollywood i njegov odnos prema pojedincima koji ga čine živim, glumcima. DiCaprio igra ulogu fiktivnog glumca koji trpi put ka polaganom, ali sigurnom zaboravu, a sa sobom povlači i svog kaskadera, Brada Pitta. Osim skoro neizbježne sudbine koje je svaki glumac svijestan, a koja je spopala i ova dva lika, Tarantino je skrenuo pažnju i na još nesretniju. Margot Robbie utjelovljava jednu takvu – Sharon Tate koja je postala žrtvom serijskog ubojice Charlesa Mansona. Njegova su ubojstva i kult pozadinska priča koja spaja dva kraja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on May 22, 2019 at 11:46pm PDT

Kako je Tarantino dokazao umijeće ispreplitanja više fabula još u ”Pulp Fictionu”, bit će zanimljivo vidjeti na koji će način implementirati svoje fiktivne likove u jednu od najskandaloznijih priča prošlog stoljeća.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram/Profimeida

Pročitajte i...

Margot Robbie je opsjednuta ovim japanskim beauty brendom

Jeste li čuli za omiljeni brend celebrity vizažista?

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Pamela Anderson na prosvjedu

Greenfinger: Celebrity aktivizam

Ima li planet vremena da budemo cinični prema zvjezdanim aktivističkim agendama?

▲ Povratak na vrh