Bradley Cooper i Lady Gaga kao glavne zvijezde novog filma

07.06.2018.

Stigao je prvi trailer za film "A Star Is Born"

Film “A Star Is Born” režirao je Bradley Cooper prema istoimenom filmu Williama A. Wellmana iz 1937. godine. Film prati country zvijezdu Jackson Mainea kojeg je utjelovio sam Cooper, i djevojku Ally u koju se zaljubljuje, a koju glumi Lady Gaga.

U filmu se pojavljuju i Andrew Dice Clay, Dave Chappelle i Sam Elliott, a u traileru vidimo i dijelove u kojima Lady Gaga pjeva. Film stiže 5. listopada, a do tada u nastavku pogledajte trailer:

Piše: N.B.
Foto: Screenshot

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

#FashionReinvention inspiracija: transformacije Lady Gage od burleske do Hollywooda

Dok odbrojavamo dane do ovogodišnjeg izdanja ELLE Style Awards, koje su u znaku kampanje #FashionReinvention, osvrćemo se na stilske transformacije Lady Gage u posljednjih desetak godina

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Novi video uradak Paris Hilton

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

Filmovi na španjolskom jeziku koje trebate pogledati

Za sve ljubitelje španjolskog jezika i kulture

▲ Povratak na vrh