Burberry lansirao prvu video igricu

22.10.2019.

Zanimljiv potez britanske modne kuće

Da je zaluđenost video igricama na vrhuncu prepoznaju, očito, i modni brendovi koji počinju sve više eksperimentirati s ovim super popularnim vidom zabave. Britanska modna kuća Burberry odlučila je, naime, zagrebati u domenu online gaminga i lansirati svoju prvu video igricu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burberry (@burberry) on


U ponedjeljak je Burberry otkrio B Bounce, svoju prvu video igricu u kojoj glavnu ulogu ima lik jelenjeg obličja odjeven u šarenu puffer s istaknutim logotipom modne kuće koji skače između oblaka kako bi dosegao Mjesec. Burberry je za igrače rezervirao i nagrade, custom made GIF-ove i virtualne puffer jakne za sve one koji dosegnu 500 metara, te prave pravcate jakne iz nove kolekcije za sve one koji pređu magičnih 15.000 metara. Nagrade se, naime, odnose samo na igrače iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Kanade, Kine, Japana i Južne Koreje.

 

 

“Eksperimentirali smo s video igricama u Kini, ali B Bounce ustvari predstavlja našu prvu ekstenziju u ovom formatu. Cilj nam je zabaviti i povezati se s našim novim, mlađim kupcima diljem svijeta”, poručili su iz stožera kuće Burberry svjesni kako neke mlađe generacije odrastaju u nekim posve drugačijim okruženjima te kako se, žele li privući njihovu pažnju, moraju prilagoditi. Kako bi igricu predstavili kupcima veliki video ekran Burberry je postavio u londonskom butiku u ulici Regent gdje su kupci mogli okušati sreću u dostizanju Mjeseca. “Morate biti oprezni jer su u igrici vremenski uvjeti baš kao u Britaniji. Mi smo ipak britanski brend”, objasnili su iz Burberryja u šali.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram/Burberry

Pročitajte i...

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

Dossier baloner: burna povijest modnog klasika

Pojavljuje se u proljeće i jesen. Pomalo strog, ali neodoljiv, kako ženama tako i muškarcima

Obožavamo sve torbe iz Burberry kolekcije za proljeće!

Topla sezona u znaku britanske modne kuće

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Dočekajte sezonu balonera spremni: 20 divnih high street i high end primjeraka

U potrazi za savršenim proljetno-jesenskim suputnikom

▲ Povratak na vrh