Burberry lansirao prvu video igricu

22.10.2019.

Zanimljiv potez britanske modne kuće

Da je zaluđenost video igricama na vrhuncu prepoznaju, očito, i modni brendovi koji počinju sve više eksperimentirati s ovim super popularnim vidom zabave. Britanska modna kuća Burberry odlučila je, naime, zagrebati u domenu online gaminga i lansirati svoju prvu video igricu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burberry (@burberry) on


U ponedjeljak je Burberry otkrio B Bounce, svoju prvu video igricu u kojoj glavnu ulogu ima lik jelenjeg obličja odjeven u šarenu puffer s istaknutim logotipom modne kuće koji skače između oblaka kako bi dosegao Mjesec. Burberry je za igrače rezervirao i nagrade, custom made GIF-ove i virtualne puffer jakne za sve one koji dosegnu 500 metara, te prave pravcate jakne iz nove kolekcije za sve one koji pređu magičnih 15.000 metara. Nagrade se, naime, odnose samo na igrače iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Kanade, Kine, Japana i Južne Koreje.

 

 

“Eksperimentirali smo s video igricama u Kini, ali B Bounce ustvari predstavlja našu prvu ekstenziju u ovom formatu. Cilj nam je zabaviti i povezati se s našim novim, mlađim kupcima diljem svijeta”, poručili su iz stožera kuće Burberry svjesni kako neke mlađe generacije odrastaju u nekim posve drugačijim okruženjima te kako se, žele li privući njihovu pažnju, moraju prilagoditi. Kako bi igricu predstavili kupcima veliki video ekran Burberry je postavio u londonskom butiku u ulici Regent gdje su kupci mogli okušati sreću u dostizanju Mjeseca. “Morate biti oprezni jer su u igrici vremenski uvjeti baš kao u Britaniji. Mi smo ipak britanski brend”, objasnili su iz Burberryja u šali.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram/Burberry

Pročitajte i...

Dossier baloner: burna povijest modnog klasika

Pojavljuje se u proljeće i jesen. Pomalo strog, ali neodoljiv, kako ženama tako i muškarcima

Možemo li živjeti bez plastike - i možemo li preživjeti s njom?!

Neki smatraju da možemo, neki da ne, no sigurne su dvije stvari. Kao prvo, potrošnju plastike moramo drastično smanjiti. Kao drugo, pred nama je u tom smislu dug put. Ipak, alternative nema, inače će plastika zagušiti naš planet. Toga su svjesni i neki modni i kozmetički brendovi, te poznate osobe poput Stelle McCartney i Emme Roberts

Nosi se... denim bralette?

Emily Ratajkowsky prošetala se ulicama New Yorka u vrlo hot 'denim na denim' kombinaciji

ferragamo

Zaigrajte videoigricu koja spaja modu, kinematografiju i Milano

Tražite nešto za opuštanje pod pauzom? Možda malo treniranja moždanih vijuga u kombinaciji s visokom modom?

održiva moda

Hvalevrijedna akcija: Britanski dizajneri udružili snage za održivu modu

Etablirana imena u svijetu mode pomažu studentima za bolju i osviješteniju modu u budućnosti

Pomaknuta klasika: 7 komada koji čine bazu (odvažne) elegantne garderobe

Drugačiji pogled na kaput u neutralnim tonovima, baloner, malu crnu haljinu...

▲ Povratak na vrh