Četiri načina kako se odlično provesti ovih dana, unatoč ‘single’ statusu

22.12.2016.

Nije sve tako crno, nije sve tako crno...

Božićni i novogodišnji blagdani sve su nam bliže, svi planiraju gdje će i s kim provesti najluđu noć, mnogi parovi planiraju romantične dočeke u dvoje. Zato je za brojne single muškarce i žene ovo najstresnije i možda i najdepresivnije doba godine. Ovo su četiri načina kako si uljepšati predstojeće dane i pretvoriti ih u dobar provod.

1. Otputujte

Ako spadate u grupu sretnika koji su dobili nekoliko slobodnih dana tijekom blagdana, ne razmišljajte ni sekunde, odmah napravite plan gdje ćete otputovati. Ovo je idealna prilika da posjetite neko mjesto na kojem nikada niste bili. Ako su svi vaši prijatelji zauzeti, jednostavno otputujte sami i pružite sebi priliku upoznati nove ljude. Na putovanjima pogotovo onima organiziranima vrlo se lako stječu nova prijateljstva.

2. Organizirajte svoju zabavu

Iskreno mnogo je onih koji ne znaju gdje će provesti i dočekati novu godinu. Zato uzmite stvar u svoje ruke i organizirajte doček i pozovite vama drage ljude. Svi će se rado odazvati i bit će sretni, jer ste ih oslobodili razmišljanja gdje za doček. I recite im da povedu još nekog, nikad ne znate hoćete li baš te noći upoznati onog pravog ili pravu.

3. Volontirajte

Pomognite nekome koje je pomoć potrebna, a vjerujte mnogo je takvih. Neopisiv je osjećaj koji se javlja u osobi kada pomogne nekome tko je manje sretan. Nakon toga sigurno ćete se osjećati ispunjeno i sretno.

4. Provedite vrijeme s obitelji

Iako takva druženja često pokrenu i neka pitanja oko vašeg single statusa što vam sigurno neće biti drago, ali blagdani su idealni za druženje s obitelji. Provedite praznike s ljudima koji su vam najbitniji u životu i koji vas bezuvjetno vole. Podružite sa svojim starijim članovima obitelji, oni će u tome neizmjerno uživati i cijeniti takve trenutke. Nije samo partner taj koji vas može usrećiti za blagdane.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Filmovi na španjolskom jeziku koje trebate pogledati

Za sve ljubitelje španjolskog jezika i kulture

Sve što morate znati o sinoćnjoj sve samo ne tipičnoj dodjeli Emmyja

Sinoć je održana 72. svečana dodjela nagrada Emmy

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

▲ Povratak na vrh