Dizajner kojeg vole svjetske pjevačke zvijezde kreira za čitateljice Storyja

17.08.2020.

Od srijede 19. kolovoza u prodaji je ZIGMAN višenamjenska torbica, koju je osmislio i posebno izdizajnirao jedan od naših najuspješnijih dizajnera.

Zadnji artikl iz ovogodišnjeg Story dizajnerskog mjeseca, torbica je koju praktično možete nositi svakoga dana, a u koju stanu sve sitnice koje vam trebaju. No neka vas riječ sitnice ne zavara jer ona je i više od toga, u nju stane tablet, može biti kozmetička torbica a mnoge mame koje su ju vidjele kažu da je odlična i za uredno nošenje preobuće modno osviještenih školaraca.

Njen autor, Juraj Zigman trenutno oblači neke od najvećih svjetskih pjevačkih zvijezda a svoj prepoznatljiv stil dočarao je i u printu na ovoj torbici koja će definitivno osvajati poglede. Osim o estetici Zigman uvijek razmišlja i o praktičnoj strani a ovaj unisex model nešto je što će osvježiti svačiju modnu zbirku. 

Paket Story plus torbica naći će te u prodaji možete naći po cijeni od 59,90 kuna.

Tekst i fotografije: Press

Pročitajte i...

S ovim poklonom za Dan žena ne možete pogriješiti

Međunarodni dan žena tradicionalno se već 112 godina obilježava diljem svijeta 8. ožujka. Taj datum postao je dan kada se slave sva postignuća žena na ekonomskom, političkom i društvenom planu, zajedno s neprekidnom borbom za jednakost spolova, a tradicionalno se žene daruje cvijećem. No zašto ovaj Dan žena koji nam je sve bliže ne bi obilježili na jedan potpuno drugačiji način, hedonistički, onako kako svaka žena zaslužuje?

Kako očuvati mladoliki sjaj i zdravlje kože?

Zima je posebno teška za one s prirodno suhom kožom. Vremenski uvjeti vani u kombinaciji sa suhim i grijanim zrakom u našim uredima i domovima, mogu zakomplicirati našu uobičajenu rutinu u održavanju kože glatkom i mekom.

Ostanite zaštićeni i sigurni uz ove trendi maske za lice

Danas, kada je zaštitna maska postala neizostavni dio našeg outfita, želimo da je prije svega udobna i mekana, ali želimo i da je lijepa. Zaštitne maske su postale modni dodaci od kojih biramo najbolje modele kroz koje ćemo izraziti svoju osobnost.

Najbolji način da se zaštitite od prehlade

Jeste li znali da se većina zaraznih bolesti prenosi rukama? Stoga je higijena ruka najefikasnije oružje u borbi protiv virusa. Zahvaljujući formuli trostrukog djelovanja, Sanytol gel za dezinfekciju ruku čisti i dezinficira ruke u 30 sekundi te uklanja 99,9 % bakterija, virusa i gljivica.

Kako se jednostavno zaštititi u vrijeme pandemije?

Trenutno se na globalnoj razini događa puno toga. Može biti teško znati što biste trebali koristiti kako biste se adekvatno zaštitili. No, ono što možete je držati se preporučenih savjeta za čišćenje i dezinfekciju.

Što ćemo nositi u novoj sezoni?

Novi broj magazina Story vam donosi stilske favorite u bojama koje ćete obožavati

▲ Povratak na vrh