Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

06.10.2020.

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

Aranžman Sensa vikenda uključuje:

  • predavanja i radionice na temu osobnog i duhovnog rasta
  • satove joge i meditacije
  • dar dobrodošlice
  • dva puna pansiona (doručak, ručak i večera), sve radionice, healthy snack po dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi

Upoznajte hotel Radisson Blu Resort & Spa****

Radisson Blu Resort & Spa**** u Splitu jedinstveni je hotel koji objedinjuje kvalitetnu ponudu za odmor i za poslovni turizam, pruža svojim gostima nezaboravna iskustva na posebnoj lokaciji – nadomak mora i plaža te samo tri kilometra od stare gradske jezgre.

Hotel ima 252 sobe i apartmana, 8 dvorana za različite oblike događanja i sastanaka, 3 restorana i bara, fitness centar, prostrani vanjski bazen te uskoro i potpuno preuređeni wellness.

Dvostruki je dobitnik prestižne nagrade Turistički cvijet za najbolji hrvatski hotel sa 4* zvjezdice, a desetogodišnja lojalnost gostiju iz cijelog svijeta najbolji je dokaz kvalitete najvećeg splitskog gradskog resorta.

Više informacija o 23. Sensa vikendu potražite ovdje.

Pročitajte i...

Kako vam joga i meditacija mogu pomoći da lakše podnesete post-lockdown izazove?

Stigle su nove flow yoga vježbe i meditacije u Me Time app

meditacija u kućnoj izolaciji

4 sjajne aplikacije za meditaciju i opuštanje

Iskoristite tehnologiju u borbi protiv stresa

▲ Povratak na vrh