Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

06.10.2020.

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

Aranžman Sensa vikenda uključuje:

  • predavanja i radionice na temu osobnog i duhovnog rasta
  • satove joge i meditacije
  • dar dobrodošlice
  • dva puna pansiona (doručak, ručak i večera), sve radionice, healthy snack po dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi

Upoznajte hotel Radisson Blu Resort & Spa****

Radisson Blu Resort & Spa**** u Splitu jedinstveni je hotel koji objedinjuje kvalitetnu ponudu za odmor i za poslovni turizam, pruža svojim gostima nezaboravna iskustva na posebnoj lokaciji – nadomak mora i plaža te samo tri kilometra od stare gradske jezgre.

Hotel ima 252 sobe i apartmana, 8 dvorana za različite oblike događanja i sastanaka, 3 restorana i bara, fitness centar, prostrani vanjski bazen te uskoro i potpuno preuređeni wellness.

Dvostruki je dobitnik prestižne nagrade Turistički cvijet za najbolji hrvatski hotel sa 4* zvjezdice, a desetogodišnja lojalnost gostiju iz cijelog svijeta najbolji je dokaz kvalitete najvećeg splitskog gradskog resorta.

Više informacija o 23. Sensa vikendu potražite ovdje.

Pročitajte i...

sensa dan

Dođite na najveći festival vitalnosti na otvorenom: Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost u svakodnevicu

Najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom stiže nam uljepšati i ovo ljeto! Kao i svake godine, očekuju vas besplatne radionice joge, zvučne kupke i meditacija te čitav niz predavanja na temu osobnog rasta i razvoja. Posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

sensa vikend

Probudite svoje unutarnje snage na vikendu osnaživanja

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja čeka vas od 25. do 27. lipnja na Sensa vikendu u Osijeku. Naš tradicionalan vikend posvećen osobnom rastu prvi put organiziramo u Slavoniji, i to u prekrasnom Hotelu Osijek koji će nam biti 'utočište' na našem putu razvoja

Najljepša hrvatska retreat oaza : 'Iž se osjeća i voli'

Naša omiljena destinacija na kojoj se tradicionalno održava Sensa Yoga Retreat, otok Iž u zadarskom arhipelagu, mnogo je više od turističkog bisera

Sensa Balance Yoga Retreat: Povezivanje sa ženskom energijom

Najljepši mjesec u godini rezervirajte za Sensa YOGA BALANCE RETREAT u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu!

izipizi split

Naočale IZIPIZI stigle u sunčani Split

Konačno je i 'sunčani lipi cvit Mediterana', grad u kojem su sunčane naočale neizostavan modni dodatak i pokazatelj odličnog stila njegovih građana, dobio svoj IZIPIZI store

Zašto nam je škola za emocije sada potrebnija nego ikada

Novi broj Sense donosi intervju s duhovnim učiteljem Sadhguruem, veliko istraživanje o emocijama na temu što je važno muškarcima, a što ženama, detoks napitke po receptu dr. Lejle Kažinić Kreho, filozofsko-psihološku ideju o pravoj, konstantnoj ljubavi... i još mnogo toga pronađite u izdanju koji je na kioscima od petka 5. veljače!

▲ Povratak na vrh