Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

06.10.2020.

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

Aranžman Sensa vikenda uključuje:

  • predavanja i radionice na temu osobnog i duhovnog rasta
  • satove joge i meditacije
  • dar dobrodošlice
  • dva puna pansiona (doručak, ručak i večera), sve radionice, healthy snack po dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi

Upoznajte hotel Radisson Blu Resort & Spa****

Radisson Blu Resort & Spa**** u Splitu jedinstveni je hotel koji objedinjuje kvalitetnu ponudu za odmor i za poslovni turizam, pruža svojim gostima nezaboravna iskustva na posebnoj lokaciji – nadomak mora i plaža te samo tri kilometra od stare gradske jezgre.

Hotel ima 252 sobe i apartmana, 8 dvorana za različite oblike događanja i sastanaka, 3 restorana i bara, fitness centar, prostrani vanjski bazen te uskoro i potpuno preuređeni wellness.

Dvostruki je dobitnik prestižne nagrade Turistički cvijet za najbolji hrvatski hotel sa 4* zvjezdice, a desetogodišnja lojalnost gostiju iz cijelog svijeta najbolji je dokaz kvalitete najvećeg splitskog gradskog resorta.

Više informacija o 23. Sensa vikendu potražite ovdje.

Pročitajte i...

Zašto nam je škola za emocije sada potrebnija nego ikada

Novi broj Sense donosi intervju s duhovnim učiteljem Sadhguruem, veliko istraživanje o emocijama na temu što je važno muškarcima, a što ženama, detoks napitke po receptu dr. Lejle Kažinić Kreho, filozofsko-psihološku ideju o pravoj, konstantnoj ljubavi... i još mnogo toga pronađite u izdanju koji je na kioscima od petka 5. veljače!

Po uzoru na Kate ili Meghan - koji vam stil vježbanja više odgovara

Dvije vojvotkinje, dva sasvim različita pristupa fitnessu

5 aplikacija za meditaciju koje pomažu u opuštanju

Kako lakše zaspati uz pomoć Matthewa McConaugheya

Potražite svoj dar u novoj, siječanjskoj Sensi!

Magazin Sensa u suradnji s Melemom donosi vam divan dar za početak godine - Sensa planer za sve vaše posebne trenutke, doživljaje i važne datume u 2021. godini, koje ćete pamtiti po dobru

Originalan poklon za sretne i ispunjene blagdane

Tražite savršen dar za blagdane po pristupačnoj cijeni? Sensa magazin možete nabaviti u limitiranom božićnom paketu od tri broja po cijeni od samo 39,90 kn!

Sve za omiljena blagdanska jela pronađite na jednom posebnom pazaru

Domaće, svježe namirnice koje će vaš blagdanski stol učiniti još bogatijim pronađite svakog dana od 9 do 21 sat u City Pazaru u sklopu City Centera one Split

▲ Povratak na vrh