Dođite na najveći festival vitalnosti na otvorenom: Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost u svakodnevicu

sensa dan
09.06.2021.

Najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom stiže nam uljepšati i ovo ljeto! Kao i svake godine, očekuju vas besplatne radionice joge, zvučne kupke i meditacija te čitav niz predavanja na temu osobnog rasta i razvoja. Posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

I ove godine, 12. put zaredom, u suradnji s Parkom Maksimir magazin Sensa ima priliku ponuditi vam sadržaj koji će vas veseliti i obogatiti vam život – baš ono što nam je svima u ovo vrijeme prijeko potrebno.

Isprobajte nove proizvode, vježbajte jogu i pilates, tai chi, doznajte kako djeluje terapija zvukom, naučite više o sebi i svojim odnosima na zanimljivim predavanjima, uživajte u brojnim inspirativnim i praktičnim radionicama koje vode eminentni suradnici magazina Sensa. Na četiri lokacije (Livada Kišobran, Livada Lipovo sjedište, Zeleni kutak i Sensa kutak) održat će se više od dvadeset radionica, koje su za sve posjetitelje besplatne.

Jednostavno – posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

U sklopu Sensa dan moći ćete doznati i sve o prirodnim proizvodima naših partnera koje ćete imati priliku isprobati te dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Garnier će sve posjetitelje Sensa dana na svom korneru ljepote upoznati s Garnier BIO linijom certificirano organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica te Fructis Hair Food proizvoda. Ovi proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere, a ponose se ECOCERT oznakom. Osim što su sastojci iz organske proizvodnje, sve formule su veganske, ključni sastojci potječu iz obnovljivih izvora, a većina se dobiva pravednom trgovinom, što znači pravednu novčanu naknadu za proizvođače. U proizvodnji ove linije koristi se što je moguće više recikliranog materijala ili onog koji se može reciklirati.

Posjetitelji Sensa dana moći će tijekom dana doznati sve što ih zanima o laboratorijskim pretragama iz krvi zahvaljujući poliklinici Synlab Hrvatska.

Na Avonovom korneru doznat ćete sve o  prirodnoj veganskoj Distillery kolekciju koji slavi ‘čistu’ ljepotu.

Posjetite i kutak Merkur osiguranja i saznajte kako se možete pobrinuti o svom zdravlju i zdravlju vaših najbližih.

Želite li se vratiti i ostati u formi? Ne propustite provjeriti ponudu Figurella metode na Sensa danu u Maksimiru.

Eucerin će predstaviti liniju za njegu kože i liniju za zaštitu od sunca, a moći ćete se informirati o svim blagodatima koje pružaju njihovi jedinstveni proizvodi.

Na livadi Lipovo sjedište, kao i svakog puta do sada, moći ćete uživati u besplatnoj masaži aromaterapeuta i masera Gorana Klemena, čiji će se stol za masažu nalaziti upravo na ovoj livadi, a sve što ste ikad željeli znati o aromaterapiji i eteričnim uljima možete doznati u njegovom info pultu.

Tradicionalno, Sensa dan je humanitarno obojen jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa, prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Udruga HURID na Sensa danu ima postavljen izložbeni prostor na kojem upoznaju posjetitelje sa svojim ciljevima, aktualnim projektima i djelovanjem, a uz to, prikupljaju se humanitarna sredstva koja omogućuju provođenje aktivnosti udruge.

Pridružite se i ovog puta i budite dio velike Sensine ‘obitelji’ u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 13. lipnja od 10 do 19 sati. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!

Pročitajte i...

sensa dan

Novi datum jesenskog Sensa dana u Maksimiru!

Zbog loših vremenskih uvjeta, najveći festival zdravlja, ljepote i vitalnosti - Sensa dan prebacili smo na 26. rujna. Čekamo vas!

Nova Sensa oda je novim mogućnostima i čeka vas na svim kioscima!

Na svim kioscima čeka vas novi broj magazina Sensa, za mjesec rujankoji je u znaku promjene, razvoja i svježih uzbuđenja

sensa yoga retreat

Dođite i osnažite se na novom Sensa Yoga Retreatu

Posljednji Sensa Yoga Retreat na Ižu u ovoj godini (17. – 19. rujna 2021.) polaznike vodi na put osnaživanja naših urođenih unutarnjih snaga – emotivnih, duhovnih i fizičkih – koje često zatomljujemo. Dođite na Sensa Yoga Retreat, osnažite svoje korijene i rastite hrabro!

Odaberite svoj dar uz novi broj Sense posvećen duši!

Na kioscima čeka vas novi broj magazina Sensa. Novi broj u potpunosti je posvećen duši te progovara o njenoj ulozi i nijansama osobne autentičnosti. Inspirirajte se temama o slobodi, životnoj nesputanosti i vratite osjećaj iskonske sebe. U mjesecu kolovozu, uz broj omiljene Sense, možete odabrati i jedan od prigodnih darova; Sensa Sretni dnevnik, hvatač snova (dream catcher) ili Lactovit gel za tuširanje

Najljepša hrvatska retreat oaza : 'Iž se osjeća i voli'

Naša omiljena destinacija na kojoj se tradicionalno održava Sensa Yoga Retreat, otok Iž u zadarskom arhipelagu, mnogo je više od turističkog bisera

Sensa Balance Yoga Retreat: Povezivanje sa ženskom energijom

Najljepši mjesec u godini rezervirajte za Sensa YOGA BALANCE RETREAT u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu!

▲ Povratak na vrh