Dođite na Sajam vjenčanja u Opatiji 17. i 18. studenoga!

16.11.2018.

Vjenčanja su uvijek zanimljiva

Kraj jedne godine i početak druge idealni su za planiranje i slatke odluke. To je prigodno vrijeme i za Sajam vjenčanja, uspješnu manifestaciju koja iz godine u godinu predstavlja ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Stoga ukoliko uskoro planirate izgovoriti ‘sudbonosno da’, dođite u Opatiju ovaj vikend!

 

Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 17. i 18. studenoga, u prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji. Dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe. Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Stoga su Grad Opatija, Turistička zajednica grada Opatije i Sajam vjenčanja ponovno udružili snage kako bi zajedno pridonijeli uspjehu samog događanja te vam, dragi mladenci, pružili samo najbolje iz svijeta vjenčanja. U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar i ovoga puta Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“ putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade, dok će svoje plesno umijeće pokazati plesni umjetnik Elio Bašan.

 

Mlade glazbene zvijezde Anezi i Mateo Pilat zapjevat će na Sajmu vjenčanja.

 

Posjetitelji opatijskog Sajma vjenčanja podržat će svojim dolaskom i nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima. Posebna poslastica Sajma vjenčanja je nastup mladih glazbenih zvijezda Anezi i Matea Pilata koji će počastiti publiku svojim osebujnim glasom.

Glazbenica Alena Nezirović, poznatija kao Anezi, surađuje s renomiranim producentom Borisom Đurđevićem, a okušala se i kao reality zvijezda u showovima Big Brother i Gospodin Savršeni. Mateo Pilat, talentirani istarski glazbenik, svoje je pjevačke sposobnosti, raskoš i muzikalnost pokazao u showu The Voice, nastupajući u timu Jacquesa Houdeka, a početkom ove godine predstavio je novi spot i singl za pjesmu Između nas.

 

Upravo će Anezi i Mateo Pilat zapjevati na gala modnoj humanitarnoj reviji u subotu, 17. studenoga, u 18 sati i podržati projekt „Želimo vježbati vid!“. Uz njih, podršku će dati i brojne poznate osobe – Danijela Gračan, Vedrana Linardić, Jelena Urukalo Murina, Elena Jung, Ivana Delač, Ivana Paris, Majda Šušelj Tara, Ida Štimac te ostali gosti iznenađenja koji će u ulozi modela prošetati pistom. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić.

 

 

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.vjencanja.story.hr

 

Subota 17. studenoga

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

15.00 Cvjetna radionica

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije

nego što se vjenčamo?

by Ivana Grabar, Pink Pen

17.00 Plesna radionica plesne škole Dansel

by Elio Bašan

18.00 Gala modna revija

20.00 zatvaranje sajma

 

Nedjelja 18. studenoga

10.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija

13.00 degustacija slastica

15.30 trendovi u vjenčanoj modi

16.30 make-up & hair show

IBeauty studio by Iva Berišić

Studio Divus VS

17.00 modna revija

19.00 zatvaranje sajma

 

Tekst:promo

Fotografije: Robin Pretković

Pročitajte i...

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Bili smo na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Na gala modnoj reviji u sklopu Sajma vjenčanja u Opatiji brojna poznata lica prošetala su pistom i oduševila posjetitelje

Kviz: koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Ne propustite novi Story i prilog za vjenčanje iz snova

Sve za vaše vjenčanje iz snova potražite u novom broju Storyja, u posebnom prilogu na 32 stranice

▲ Povratak na vrh