Domaće zvijezde pokazale veliko srce na gala reviji zagrebačkog Sajma vjenčanja

04.02.2019.

Poznatu su zablistali na gala donatorskoj reviji Sajma vjenčanja što se ovog vikenda održao u grandioznoj Areni Zagreb

Sajam vjenčanja Zagreb okupio je na gala donatorskoj reviji u Areni Zagreb brojne domaće zvijezde kao što su Pjevač Ivan Zak, glumice Jelena Perčin i Katarina Baban, pjevačice Ivana Marić i Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te ‘modni tigar’ Toni. One su prošetavši modnom pistom u ulozi modela, još jednom pokazale veliko srce i podržale dobrotvorni karakter najveće manifestacije vjenčane tematike u regiji.

 

 

‘Ovo mi je već drugi put kako nosim reviju, a danas imam jako veličanstvenu vjenčanicu i zaista se osjećam posebno. Nisam očekivala kako ću je tako rano odjenuti, ali mi je jako drago. Čak se i šalimo s obzirom na to koliko sam vjenčanica probala za snimanje jer sam zaštitno lice, kada se budem ja udavala kako ću točno znati koja vjenčanica meni najviše odgovara. O svome vjenčanju još uvijek ne razmišljam, no priznajem da sam polako zagledala na sajmu. Volim one lijepe, jednostavne i uske haljine, ali kada vidim princezaste, ne mogu se više odlučiti’, poručila je Zsa Zsa.

 

 

Već drugu godinu za redom Sajam vjenčanja Zagreb kroz gala reviju i dobrotvornu tombolu pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

 

 

‘Jako smo sretni jer svi prihodi od tombole idu udruzi Veliko srce malom srcu koja se skrbi za unapređenje i razvoj dječje kardiologije i kardiokirurgije. Vjenčanje je stvaranje novog života i ako se rodi dijete sa srčanom greškom mi moramo biti spremni to popraviti. To je simbioza udruge Veliko srce malom srcu, a i mladenci imaju veliko srce’ poručio je dr.med. Dražen Belina, kardiokirurg i predsjednik Udruge.

‘Moram reći da je ovo hvalevrijedna akcija organizatora Sajma vjenčanja kako bi pokazao društvenu odgovornost i prikupio sredstva u korist udruge. Kao predstavnica zaklade Hrvatska kuća srca koju je osnovao Grad Zagreb, mogu reći da Grad Zagreb puno ulaže u rano otkrivanje kardiovaskularnih bolesti i upravo to pomaže djeci, stoga još više podržavam ovaj projekt i akciju’, poručila je Ivana Portolan Pajić, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba i zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo.

Male štićenike Udruge podržao je i pjevač Ivan Zak koji se izvrsno snašao u ulozi modela. ‘Meni je ova revija kao i moj nastup. Kada imam svoj nastup to je na neki način kao revija za moju publiku. Osjećam se kao da nastupam, samo što ja nisam maneken i to ću odraditi na svoj način, spontano. Ja sam dosta spontan tip i ne planiram unaprijed svoj veliki dan. Nisam poznavalac ovih trendova, ali sve što vidim mi se sviđa, posebno kolači’, poručio je.

 

Autor: Marina Živković
Fotografije: Predrag Matijanić Foto Joe

Pročitajte i...

Koja je tajna prekrasne kose Jelene i Momčila Otaševića?

Poznati glumački bračni par našao se ponovno ispred kamera, ovaj puta u intimnim trenutcima igre na crnim plahtama, gdje je u prvom planu kosa. Jelena i Momčilo Otašević zvijezde su nove Dercos kampanje u okviru koje su odabrali proizvode protiv prhuti. Razlog, da kosa kosa bira Dercos, čak i na crnom je činjenica, da Dercos uklanja i do 100 % vidljive prhuti.

Blagdansku čaroliju pronađite na Adventu u Arena Centru

Ako nije uspjelo Grinchu, neće ni koronavirusu

Baš svi jesenski trendovi su u Arena Centru

Jesen nam je stigla i izgleda bolje no ikad.

Zsa Zsina ultimativna izolacijska playlista

Saznajte što ovih dana Zsa Zsa sluša na repeatu!

▲ Povratak na vrh