7 laži Carrie Bradshaw

Carrie Bradshaw
23.07.2016.

Iako ćemo njezin lik uvijek obožavati, svjesni smo i da nas je ponekad znala slagati

Lik spisateljice Carrie Bradshaw koji je Sarah Jessica Parker utjelovila u kultnoj seriji Seks i grad jedan je od naših omiljenih no kada se prisjetimo nekih epizoda, teško je poreći da nas je ponekad znala i slagati. Svaki put kada maratonski iznova ponovimo šest nezaboravnih sezona ove serije, automatski se poželimo preseliti u New York i odvažiti se na glamurozan život koji nas tamo čeka. No je li njezin život u seriji ostvariv u pravom svijetu?  Izdvojili smo njezinih sedam najvećih laži:

1.Tako je lako upoznati muškarce u New Yorku! Dovoljno je teško probrati jedan kvalitetan primjerak u našoj maloj državi, a zamislite samo grad s preko 9 milijuna muškaraca?

2. Sasvim je u redu novac od stanarine potrošiti na cipele.  Hm, nismo baš sigurno da bi svi stanodavci imali razumijevanja za našu opsesiju Manolom Blahnikom.

3. Stanovi na Upper East Sideu s ogromnim ormarima i puno prostora postoje. Da, ako vam ne smeta još troje cimera i povremeni posjet kanalizacijskih životinjica.

4. Zašto bi koristili javni prijevoz kada su taksiji posvuda? Nemojte se iznenaditi, ali vožnja taksijem naplaćuje se. I to kako! Solidne su šanse da će jedna kolumnistica u New Yorku, baš poput ostalih smrtnika, znojiti se u podzemnoj čekajući idući vlak.

5. Trčkaranje po gradu u potpeticama 12+ centimetara. Ako ste se okušali u ovoj vratolomiji barem jednom, znate da se radi o nemogućoj situaciji. Pogotovo na dnevnoj bazi.

 

6. Rađe ćete novac potrošiti na modni časopis nego na hranu. Ma koga ona to zafrkava?

7. Pišući jednu kolumnu tjednu možete živjeti u New Yorku na visokoj nozi. Ah, da bar…

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Autorica „Seksa i grada“ Candace Bushnell otkrila da je izašla na date s dečkom Carrie Bradshaw. A onda doživjela neugodno iznenađenje...

Jeste li bili „tim Faca“ ili „tim Aidan“? Ulogu dragog i pouzdanog Aidana Shawa za kojeg se Carrie umalo udala glumio je markantni John Corbett koji, ispostavilo se, i nije takva dobrica kakvu je u stanju odglumiti...

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

Candice Bushnell priprema seriju "Seks i grad" s ženama u pedesetim i šezdesetim godinama života

Možda se "Seks i grad 3" nikada neće dogoditi, ali nova serija je u izradi

▲ Povratak na vrh