“Carpool Karaoke” postaju serija!

14.02.2017.

Pogledajte prvi trailer za zabavnu novu seriju nastalu iz popularnog segmenta talk showa Jamesa Cordena

Ove vijesti definitivno ulaze među najpozitivnije koje smo danas čuli! “Carpool karaoke“, zabavni segment emisije Jamesa Cordena u kojemu duhoviti voditelj u autu ugošćava zvijezde s kojima pjeva njihove hitove (ako vam je kojim slučajem promaknulo), sada postaju punopravna serija!

> Jesu li ovo najbolje karaoke ikad?

Još bolje – ta serija je upravo dobila i prvi službeni trailer koji garantira zabavu i smijeh. Među brojnim zvijezdama koje će ugostiti pojavljuju se i James Corden, Will Smith,  Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Chelsea Handler, Blake Shelton,  Shaquille O’Neal – poprilično impresivna lista, složit ćete se!

> Adele rastura karaoke!

Svaka epizoda novog serijala uključivat će i karaoke u autu na kakve smo navikli, ali u dužem, 30-minutnom formatu, zvijezde će u parovima jedni druge intervjuirati te sudjelovati u nekim, prema traileru sudeći, poprilično ludim aktivnostima.

 

 

Iako  na kraju trailera piše ‘coming soon’, točan datum premijere još se ne zna. Jedino što znamo je da će biti dostupan korisnicima Apple Musica u preko 100 država.

Jedva čekamo!

 

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Pogledajte kako je Paul McCartney rasplakao Jamesa Cordena

U najnovijoj epizodi serijala Carpool Karaoke gostovao je Paul McCartney

Stigao je novi trailer za "Oceanovih 8"

Stigao je drugi trailer za film "Oceanovih 8" koji nestrpljivo iščekujemo

Zašto Kim Kardashian pije smoothie od sardina?

Kim Kardashian se pojavila u emisiji Jamesa Cordena "The Late Late Show" i sudjelovala u njegovoj igri "Spill Your Guts or Fill Your Guts"

Pogledajte kako Anna Wintour odgovara na neugodna pitanja i jede brzu hranu

Slavna urednica američkog Voguea, Anna Wintour, gostovala je u emisiji komičara Jamesa Cordena i priuštila nampravu kasnovečernju TV poslasticu

Kako izgleda cijela karijera Julije Roberts u 10 minuta?

Julia Roberts je gostovala u "The Late Late Showu" komičara Jamesa Cordena gdje su zajedno odglumili cijelu njenu glumačku karijeru u samo 10 minuta. Kako je to izgledalo?

Will Smith prvi gost novog izdanja popularnih "Carpool Karaoka"

"Carpool Karaoke" Jamesa Cordena dobile su novo izdanje u režiji Apple Musica, a u prvoj epizodi duhoviti voditelj je ugostio Willa Smitha

▲ Povratak na vrh