Kim Kardashian pokreće natjecanje za beauty blogere

05.05.2017.

Reality zvijezda ima novi reality projekt

Kim Kardashian htjela bi zaposliti novog suradnika u svom beauty timu, a put do ove celebrity poslodavke uključuje sudjelovanje u reality showu.

Kim je na svom Instagram profilu pozvala sve zainteresirane na sudjelovanje u njezinom novom projektu, natjecateljskoj emisiji mreže Lifetime, Glam Masters.

Primarno se traže beauty blogeri, a u opisu emisije stoji kako će se na tjednoj bazi četvero beauty blogera međusobno natjecati, a samo nekoliko će imati priliku doći do finala te postati ‘Glam Master’.

Aplikacija za natjecanje sve zainteresirane ispitat će o njihovom iskustvu s make-upom, o njihovoj make-up filozofiji, o broju followera na društvenim mrežama te osobnosti (ipak je riječ o televizijskom showu). Glavna nagrada je pozicija beauty directora za sve aplikacije Kardashian sestara. Aplikacija je ovdje!

Foto: Getty Images
N.K.

Pročitajte i...

Najveća stilska transformacija desetljeća

Kim Kardashian prije i poslije Kanyea

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh