Što nas čeka u novoj sezoni omiljenih Carpool Karaoka?

02.08.2017.

Već legendarne Carpool Karakoke koje je do sada vodio duhoviti James Corden, u novoj se sezoni vraćaju s puno poznatih lica, ali ovog puta u režiji Applea

Prošlo je gotovo godinu dana otkad je objavljena vijest da će Apple kupiti omiljene Carpool Karaoke koje su do sada bile dio “The Late Late Showa” komičara Jamesa Cordena. Sada je napokon stigla i prva najava nove sezone u kojoj ćemo vidjeti što je Apple pripremio, a prva stvar koju smo primijetili je ta da James Corden više nije glavni i jedini vozač u emisiji. Zvijezde kao što su Gwyneth Paltrow, Will.I.Am., Ariana Grande, Shakira, Maisie Williams, Alicia Keys, članovi Metallice i brojni drugi, voze se sami u automobilima ili se pak bave nekim drugim aktivnostima kao što su primjerice vožnja rikšom ili pjevanje u praonici rublja. Prva epizoda emisije “Carpool Karaoke: The Series” čeka nas već 8. kolovoza na Apple Musicu, a nakon toga će nova epizoda izlaziti svakog tjedna. U nastavku pogledajte cijeli trailer.

Pročitajte i...

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Nova playlista sestara Olsen je chill raj

Dnevna doza soula i frech popa

G Sport x Proenza Schouler activewear kolekcija

Sporty itekako može biti sexy!

Predstavljena je activewear kolaboracija Proenze Schouler i brenda Gwyneth Paltrow

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh