Tajna kostima grupe Abba

19.02.2014.

Nakon 40 godina priznaju kako su kostime nosili jer su im donosili porezne povlastice

Svi znamo riječi pjesme ‘Money, Money, Money’ poznate pop grupe Abba: “I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay/ Ain’t it sad/ And still there never seems to be a single penny left for me/ That’s too bad/ In my dreams I have a plan/ If I got me a wealthy man/ I wouldn’t have to work at all, I’d fool around and have a ball.” A možete i varati porezni sustav.

Prošlo je 40 godina otkako je švedska grupa osvojila Eurosong i stekla popularnost diljem svijeta, a nova knjiga o njihovom životu otkrila je da su zanimljive kostime nosili pod utjecajem poreznih zakona koji su u Švedskoj u to doba bili na snazi.

 

Abba

 

S obzirom da su njihove kombinacije uglavnom bile toliko sramotne da su bile nenosive na ulici, novac od kostima odbijao im se od poreza.

U knjizi ‘Abba: The Official PhotoBook’ član benda Björn Ulvaeus kaže: “Prema mom iskrenom mišljenju u to smo doba izgledali potpuno ludo. Nitko nije mogao biti toliko loše odjeven poput nas.”

Foto: Profimedia, press
Izvor: Elle.com.au

Pročitajte i...

Nakon 35 godina ABBA se vraća s dvije nove pjesme i neobičnom turnejom!

Omiljena švedska pop grupa se vraća na scenu nakon punih 35 godina!

Tko (što) slavi 40 godina postojanja?

Kate Moss nije jedina - donosimo vam listu ljudi i pojava koje ove godine slave 40 godina postojanja

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Ana Bacinger

Što je za nju savršen ljetni odmor, od čega se sastoji njezina beauty rutina za toplije mjesece i još štošta saznajte u Aninoj ediciji ”10 ljetnih pitanja za 10 influencerica"

Mihaela Krznar fotografija cvijeća

Insta Blic: fotografije koje zrače mirom s potpisom @mihiamelie

10 pitanja za vlasnike najdražih Instagram profila

Bella Hadid progovorila o rasizmu u svijetu modelinga

Slavna manekenka u nedavnom je intervjuu otkrila s čim se suočavaju tamnoputi modeli na snimanjima i revijama, te pozvala obožavatelje da učine sve što je u njihovoj moći da diskriminacija na temelju boje kože prestane...

Marilyn Monroe o ljepoti, ludilu i užitku u kašnjenju

"Dajte curi prave cipele i može pokoriti svijet."

▲ Povratak na vrh