ELLE Kalendar: kuda se zaputiti u danima pred nama?

25.01.2019.

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i zabave smiješe od 25. siječnja do 1. veljače?

U susret vikendu, donosimo vam događanja koja nas očekuju sljedećih tjedan dana, a koja vrijedi posjetiti. Ukoliko vam ne znate kuda bi se zaputili i kako bi proveli ono malo slobodnog vremena koje nam ostaje poslije radnih vremena, inspirirajte se našom listom.

Izložbe

Izložba “Crveno”, Ines Zrnc Gregorina i Nera Gržin

Modna izložba posvećena crvenoj boji će sigurno zagrijati vaš tjedan strastvenim kombinacijama u TTF galeriji. Izložba se svečano otvara 25. siječnja, a trajati će do 23. veljače 2019. godine.

Noć Muzeja 2019. u Muzeju za umjetnost i obrt

Ove godine Noć muzeja odvija se 1. veljače. Muzej za umjetnost i obrt u Noći muzeja posjetiteljima nudi razgled čak 4 atraktivnih izložbi: ‘Sljedeća će biti bolja…’, ‘Zašto bi netko kupio Glavoper od Gorana Trbuljaka?’, ‘Tajni život baštine’ i Izložba radova s adventskih radionica – ‘Sljedeća će biti bolja’.

Predstave

6mm — ispovijest o boli i pobjedi u ZKM-u

Multimedijalni projekt u režiji Ksenije Zec koji izvodi Daria Lorenci Flatz. ‘6mm — ispovijest o boli i pobjedi’ hrabro govori o borbi s rakom dojke te svim promjenama koje ta bolest izaziva u nama i oko nas.

Izvedbe //Together We Sound// u Zagrebačkom plesnom centru

25. i 26. siječnja održavati će se plesne izvedbe pod nazivom “Together We Sound”. Autorice Koraljka Begović i Nastasja Štefanić se u ovom projektu bave odnosom pokreta i zvuka te zajedničkim kreiranjem virtualnog tijela i prostora.

 

Izlasci

Drito iz Tvornice 2019. godine

Za sve ljubitelje hip-hopa, Drito iz Tvornice kreće u svoje četvrto izdanje i odvija se 25. i 26. siječnja u Tvornici kulture. Neka od imena koja su najavljena su Krankšvester, Vojko V, Stoka i High5.

 

DiViNiTY u SoundFactory

Svi ljubitelji elektronske muzike mogu se zaputiti u Sound Factroy gdje će 25. siječnja puštati DJ-evi Nino Galovac, Foxy i Ana Antonova.

Smells Like 90s u Beertiji

U subotu 26. siječnja u The Beertiji na “Smells like 90s” partyju vrtiti će se Nirvana, Red Hot Chili Peppersi i mnogi drugi bendovi koje smo voljeli u devedesetim godinama.

BACK TO THE OLDSCHOOL u Johannu Francku

Ovaj vikend obiluje dobrim hip-hopom, a da “oldschool hip-hop” ne ostane zanemaren 25. siječnja ljubitelji žanra se mogu zabaviti na partyju u Johannu Francku.

Bitipatibi i ŠećeЯ u KSET-u

Beogradski bend svirati će u KSET-u 30. siječnja povodom svoje zimske turneje. Bitipatibi spadaju među najvažnije alternativne rock sastave koji su se pojavili posljednjih godina u regionalnim okvirima.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Press/Instagra@taylorlashae

Pročitajte i...

Zagrebački vodič za Noć muzeja

Plan i program vodećih zagrebačkih muzeja i galerija

ELLE Kalendar: kuda se morate zaputiti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali bliže od 18. do 25. listopada?

ELLE Kalendar: kuda se morate zaputiti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali bliže od 11. do 18. listopada?

ELLE Kalendar: kuda se morate zaputiti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali bliže od 4. do 11. listopada?

ELLE Kalendar: kuda se morate zaputiti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali smiješe od 27. rujna do 5. listopada?

▲ Povratak na vrh