ELLE knjiga dana: intrigantna priča o majci koja je kćeri ukrala identitet

22.10.2019.

Axton Betz-Hamilton o otkrivanju krivca krađe identiteta koja je trajala 20 godina

Knjiga The Less People Know About UsA Mystery of Betrayal, Family Secrets, and Stolen Identity autorice Axton Betz-Hamilton otkriva priču o stvarnom zločinu krađe identiteta. Za Axtona Betz-Hamilton, ta krađa identiteta i šok koji je doživjela njena obitelj kad je bila dijete, bila je zastrašujuća i preoblikovala je njezinu osobnost, odnose i način na koji doživljava svijet. Za nju je to krađa od koje se zapravo nikada nije oporavila.

 

 

Postoji neobična napetost u priči o stvarnom zločinu koju priča netko tko je taj zločin doživio. Betz-Hamilton vjerno prenosi čitateljima koliko je to iskustvo i ta krađa za nju bila štetna. Njihov telefon je isključen, što ih je još više izoliralo u malom gradu gdje je susjeda bilo malo i na velikim razdaljenostima. Nikad nije bila popularna u školi, nije bilo čudno što je izbjegavala stvaranje prijatelja. Novca nije bilo. Jedina stvar koja je imala smisla bila je držati zavjese zatvorenima i nikad odgovarati na vrata. A s obzirom na problematičnu obiteljsku povijest koju ona iznosi, imalo je smisla samo se distancirati. Uostalom, kome bi se moglo vjerovati?

 

Betz-Hamilton namjerno je fokusirala svoje studije na krađu identiteta, postajući stručnjak za sve rastuću temu, uvijek u nadi da će jednog dana otkriti tko je uspio u potpunosti destabilizirati njezinu obitelj. Kad je napokon otkrila krivca, to je postao samo početak dugog, mučnog procesa skupljanja svih djelića njene prošlosti.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Press/Profimedia

Pročitajte i...

Genijalna kolekcija torbica posvećena snažnim ženama

Kolekcija s potpisom brenda Olympia Le-Tan

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

Koje nam ljetno štivo preporučaju omiljeni celebovi?

Što je zajedničko Oprah Winfrey, Emmi Watson i Reese Witherspoon?

Koje štivo ovog ljeta ne smijete propustiti? Potražite Cosmopolitan ljetni paket s knjigom!

Ekskluzivni ljetni paket - Cosmopolitan + knjiga po cijeni od 34,90 kuna čeka vas na kioscima od 25. lipnja!

▲ Povratak na vrh