ELLE lektira: što čita manekenka Rosie Huntington-Whiteley?

19.07.2020.

Supermodel i "teorija uspjeha"

Rosy Huntington-Whiteley na Instagramu ne dijeli samo modne savjete o svom omiljenom “tjednom” looku, već i pametne misli. Najnovije otkriće supermodela je fascinantna knjiga Outliers kanadskog novinara Malcolma Gladwella, koji se nalazi na popisu 100 najutjecajnijih ljudi Time časopisa.

Zašto se poznata manekenka i poslovna žena toliko oduševila ovom knjigom? Podsjetimo da se u posljednje vrijeme Rosie sve više brine o svom rastućem beauty carstvu te i nije toliko iznenađujuće što se u njezinoj knjižnici pojavila istraživačka knjiga o “cijeni uspjeha”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on


Zašto se novac i utjecaj raspodjeljuju tako neravnomjerno? Neki lako dobiju sve, a drugi – ništa ili jako malo. Pisac Malcolm Gladwell je prvi koji je otkrio skrivene zakone uspjeha. Na primjer, da su izvrsni hokejaši uglavnom rođeni u siječnju, a gotovo nikada u listopadu i zašto je azijska matematika lakša od drugih? Istina, knjiga se u najvećem dijelu odnosi na roditelje. Možda se Rosie priprema i na buduću karijeru svog sina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Rebrasto pletivo za zimske dane po uzoru na Rosie Huntington-Whiteley

Nepogrešivi ukus i neutralna paleta garderobe modela i glumice inspirirali su nas da istražimo aktualnu ponudu udobnih pletenih kreacija

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

ELLE Book Club – što čita Emily Ratajkowski?

Glumica i modelka pored besprijekornog stila ima i sjajan ukus kada je riječ o književnosti, a na njezinom popisu feminističke literature pronašle smo nekoliko fantastičnih naslova

ELLE Book Club: 3 fantastične knjige suvremenih Crnih autorica

Update za ljetnu lektiru: hit romani iz izbora suvremenog kontrakanona

▲ Povratak na vrh