Elle Style Awards ove godine u znaku Modne Reinvencije

09.11.2020.

Pokrećemo val… Što se krije iza #FashionReinvention parole?

Brojimo sitno do devetog izdanja Elle Style Awards i dok vrtimo film unatrag kroz posljednjih godinu dana, pored izazova i tjeskobnih briga, vidimo nevjerojatnu snagu, solidarnost, empatiju i kreativnost koja je obilježila period iza nas. Stoga ćemo ove godine podići čašu šampanjca u ime svih fantastičnih ljudi koji su progurali kroz izazove vrtložnih dana, ali i koji su znali prepoznati koje rizike preuzeti, a koje otkloniti; za sve mudre glave koje su u izazovu pronašle novu snagu i kreativne umove koji su u turbulencijama otkrili inspiraciju…  

Najglamuroznija večer u modnoj godini bit će u znaku reinvencije u svakom pogledu. Pod egidom #FashionReinvention donosimo novi pogled na svijet koji nas okružuje, kroz leću pandemijske krize koja nas je prilično surovo suočila s pukotinama na sjajnoj površini, ali i kroz ružičasti filter optimizma koji je postao neophodnim da upravo zahvaljujući izazovnim danima vidimo kako promijeniti svijet. 

Deveto izdanje i simbolički nas inspirira da se prisjetimo svojih devet života, zatvorimo ciklus, kao i uvijek sa stilom, i lansiramo se u novu eru mudrije, osvještenije i snažnije. U okolnostima koje su još uvijek neizvjesne, svima zahtjevne, mnogima vrlo mučne, ne valja zaboraviti uzeti trenutak da se proslavi život jer čak i u najtežim danima, a možda i pogotovo tada, luksuz postaje nužnost, a samonjega imperativ. Stoga na mjesto nove normale dovodimo The New Glam – samosvjestan, optimističan, proaktivan i usmjeren na budućnost. Nakon ove prijelomne godine, povratka nema, i to vrijedi proslaviti: vrijeme je za reinvenciju, za Glam up

Pripremite se za odbrojavanje do ESA 2020 tijekom kojega ćemo istraživati sve načine na koje je moguće promišljati reinvenciju, od naših najdražih filmskih pripovijesti, preko (više ili manje sretnih) celebrity reinvencija, savjeta kako transformirati svoj život, stan ili karijeru, do razgovora s kreativnim snagama koje aktivno modeliraju budućnost modnog, umjetničkog i poslovnog svijeta.

Elle Style Awards ove godine donosi jedanaest pobjedničkih kategorija koje će proslaviti najbolje modne dizajnere, umjetnicu godine, ikonu stila, modnu influencericu, najznačajnija lica modelinga te ćemo i ove godine dodijeliti nagradu za životno djelo nekome čiji rad pratimo i volimo otkako pamtimo… Pripremamo i nagradu za održivost u modi i ljepoti za istaknutu predstavnicu ili predstavnika eko-friendly glamura, kao i nagradu za arhitekturu i dizajn onima koji uljepšavaju prostore koji nas okružuju. Novitet među kategorijama ove je godine Elle Active nagrada za aktivizam koja će biti dodijeljena jednoj od fantastičnih inicijativa koje se neumorno bore za bolji svijet.

Ne zaboravite vlastitu snagu, ne zaboravite držati glavu visoko i ponosno, volite se, čuvajte se, uživajte odgovorno, a kad osjećate da vas nešto prelama, sjetite se da ćete izaći snažnije s druge strane… Stay tuned!

Voli vas,

ELLE

Pročitajte i...

Što jedan komad odjeće čini bezvremenskim - reinvencija mode kroz vrijeme

Kako jedna impresivna izložba prikazuje #FashionReinvention i kakva je budućnost mode?

Počinje odbrojavanje do Elle Style Awards 2020.! #TheNewGlam uživo na elle.hr 3. prosinca u 20 sati

Samo nas 10 dana dijeli od dodjele najprestižnije hrvatske nagrade za stil – ELLE STYLE AWARDS! Održava se tradicionalno, već devetu godinu zaredom, ali ove godine prvi put u ekskluzivnom digitalnom ruhu – pod sloganom #FashionReinvention! Pratite nas live na elle.hr u četvrtak, 3. prosinca u 20 sati!

Karijerni burnout: je li trenutak za poslovnu reinvenciju?

Kako prepoznati da smo pregorjele na poslu i što poduzeti u ovim nestabilnim vremenima? Pričajmo o #FashionReinvention kada je riječ o karijeri

3 ideje za reinvenciju prostora

Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, donosimo 3 ideje za veliku promjenu u vašem prostoru uz minimalne zahvate

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

Od seks simbola do inovatorice, farmerice, aktivistice... Zanimljivi primjeri reinvencija holivudskih diva

Društvo je oduvijek imalo svoja očekivanja i predrasude o lijepim ženama - kako bi se trebale ponašati, čime bi se trebale baviti i što bi ih trebalo zanimati, no u duhu nadolazećih ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionReinvention kampanje, donosimo inspirativne priče žena koje su mnogo više od dvodimenzionalnih holivudskih ljepotica.

▲ Povratak na vrh