Film “Zgodna žena” postaje broadwayski mjuzikl

28.09.2017.

Bryan Adams i njegov dugogodišnji suradnik Jim Vallance rade na adaptaciji ovog čuvenog filma koji bi se kao mjuzikl trebao pojaviti na sceni Broadwaya

Filmski megahit iz devedesetih, “Zgodna žena” s Julijom Roberts i Richardom Gereom, bajkovita je ljubavna priča o uspješnom biznismenu i prostitutki koja je proslavila ove glumce i oduševila srca mnogih gledatelja. Film je postao jedan od komercijalno najuspješnijih filmova devedesetih godina, a i danas je jedan od najuspješnijih iz svog žanra.

To dokazuje i činjenica da film sada stiže i na kazališne daske Broadwaya. Zvijezda mjuzikla u ulozi Vivian bit će Samantha Barks, koja je glumila u filmu “Jadnici”, a uz nju u mjuziklu igra i nagrađivani glumac Steve Kazee, koji utjelovljuje lik EdwardaBryan Adams i Jim Vallance pišu tekstove i glazbu za mjuzikl, dok je Jerry Mitchell zadužen za režiju i koreografiju.

Redatelj filma, Garry Marshall, koji je prošle godine preminuo, neće moći vidjeti ovaj projekt, ali je prije tri godine entuzijastično govorio o njegovom potencijalu.

@rebecaretro

Svjetska premijera planirana je na proljeće 2018. godine u Oriental Theatru u Chicagu, prije preseljenja na Broadway u jesen 2018.

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh