Poklanjamo ekskluzivno članstvo u Hiltonovom eforea spa & health club

05.03.2021.

Povodom Međunarodnog dana žena čitateljicama poklanjamo mjesečno članstvo u prestižnom Hiltonovom eforea spa & health clubu koji se uskoro otvara na Kvarneru

Nagradu u kreativnom natječaju ‘eforea for women’ sudionice mogu osvojiti ako na Instagramu zaprate @eforeasparijeka i na profilu @ellecroatia do 8. ožujka u komentaru opišu svoj savršen dan u eforea spa & health clubu.

Hiltonov eforea spa & health club koji ovog proljeća dolazi u predivni Kvarnerski zaljev, svojim gostima će pružiti osvježavajuće i neočekivano spa iskustvo tijekom kojeg se upuštaju se u transformirajuće putovanje svih čula koje pomaže vratiti potpunu ravnotežu i dobrobit tijela i duha.

Jedinstveni eforea spa koncepti oslanjaju se na holistički pristup prilagođen prema svakom gostu kako bi im ponudili vrhunsku kvalitetu personaliziranog wellness doživljaja kao bijega od užurbane svakodnevice. Tako će u Rijeci gostima na raspolaganju biti brojni sadržaji i usluge koji su potpuno drugačiji od svega što trenutno postoji na našem tržištu – od velikog zatvorenog bazena na 255 kvadratnih metara izrađenog od materijala kakvi do sada nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u Hrvatskoj, do prostrane hidrotermalne zone, u kojoj se gosti mogu opustiti, detoksicirati i regenerirati korištenjem finskih sauna, sanarija, lakonija, parnih soba, slane sobe s himalajskom soli, soba za relaksaciju, toplih i hladnih bazena, ledene fontane i tuševa doživljaja.

Osim toga, eforea spa & health club ponudit će i spektakularnu fitness zonu na 866 kvadratnih metara s vrhunskim Technogym spravama, kao i zonu za tretmane koja će nuditi tretmane i masaže uz uporabu visokokvalitetnih proizvoda poznatih svjetskih i hrvatskih brendova.

U ponudi će biti i različite usluge i tretmani za pomlađivanje, revitaliziranje i obnavljanje duha i tijela, aktivnosti opuštanja od stresa, savjetovanje s fitness stručnjacima i nutricionistima, ali i zaštitna usluga eforea Journeys koju odlikuje prepoznatljiv terapeutski pristup i koja goste vodi na preobražavajuće putovanje osjetila.

Članstva uključuju različite usluge u sklopu paketa – eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle. Svako od tih članstava osmišljeno je kako bi zadovoljilo specifične potrebe i želje gostiju te im omogućilo postizanje potpune ravnoteže tijela i uma.

Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju kliknite ovdje. Autora/autoricu najkreativnijeg odgovora nagrađujemo ekskluzivnim jednomjesečnim eforea Spa članstvom za jednu osobu koje nudi neograničen pristup unutarnjem bazenu i hidrotermalnoj zoni, jednu 30-minutnu masažu te izbor svježeg voća.

Pravila i uvjete kreativnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update: Pobjednica natječaja je Ivana Kraljić Šoban, Zagreb.

Više informacija o svim vrstama članstva u eforea spa & health clubu možete dobiti upitom na mail costabella.eforea@hilton.com ili putem telefona: 091 2770 311.

Pročitajte i...

Lana Jurčević poklanja besplatna ljetovanja, kozmetiku, shoppinge i kozmetičke usluge u vrijednosti od 25 000 kn!

Povodom svog trećeg rođendana, Lana i La PIEL tim su pripremili brojna iznenađenja

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Veganska prehrana? Zašto ne

Veganstvo nije samo način prehrane, već i življenja. Njegova izvorna filozofija ne uključuje samo potrebu da se ne škodi životinjama, već i okolišu. Postoji niz razloga zbog kojih ga vrijedi isprobati barem na mjesec dana

Signature kokteli kultnih filmova

Od Manhattana do martinija: savršeno piće za savršeni movie night

U sedmom nebu uz jesenski StoryGourmet

Potražite novi broj od 18. rujna na svim kioscima, a nemojte zaboraviti ni pretplatiti se na najslasniji časopis na domaćem tržištu!

Karijerni burnout: je li trenutak za poslovnu reinvenciju?

Kako prepoznati da smo pregorjele na poslu i što poduzeti u ovim nestabilnim vremenima? Pričajmo o #FashionReinvention kada je riječ o karijeri

▲ Povratak na vrh