Glamurozna najava Wimbledona

Jessica Chastain
24.06.2015.

Zabavi u organizaciji Voguea i Ralph Laurena prisustvovala su brojna poznata lica, među kojima je bila i Jessica Chastain

Baš kao Royal Ascot ili kraljevska vjenčanja i rođenja, Wimbledon je za Britance poseban ponos, događaj oko kojeg se planira ostatak godine i na sve moguće načine traže ulaznice za glavni teren i finalni meč.

Turnir tradicionalno najavljuje zabava koju zajedno organiziraju britanski Vogue i Ralph Lauren. Ove godine slavni američki dizajner ujedno obilježava desetu godinu suradnje s turnirom za koji kreira uniforme za suce i sakupljače lopti.

Glamurozna zabava održana je u elegantnom dijelu Kensingtonske palače poznatom kao Orangery gdje je još u osamnaestom stoljeću svoje goste voljela zabavljati kraljica Ana. Domaćini londonskom visokom društvu i zvijezdama na ovoj proslavi bili su Boris Becker i Alexandra Schulman, a među gostima su se našle i zvijezda serije Igra prijestolja Gwendoline Christie te Lily James, Laura Bailey, Jessica Chastain i Lottie Moss.

 

 

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Binge-lista: 5 serija koje će obilježiti jesen

Kad krenu jesenje kiše, bit ćemo spremne za binge

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

Kako su francuski predsjednik i prva dama nagradili Ralpha Laurena?

Amerikanac je nagrađen najvišom nagradom u toj državi

▲ Povratak na vrh