Hot jesen uz novi Cosmopolitan – potražite rujansko izdanje na kioscima

28.08.2019.

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Cosmo redakcija je na tren odložila svoje ljetne koktele kako bi doznala odgovore na sva pitanja koja muče Cosmo cure, ali i dečke diljem plaža – je li javna prosidba san svih naših ženskih snova ili scenarij iz pakla, jer kako sada reći “Ne!”? I jesu li frajeri, iako se puno brže od nas oporavljaju nakon prekida, puno veći romantičari od nas ili nam samo bolje čitaju misli?

 

 

Kada smo već kod čitanja misli, imamo i test nakon kojeg ćete otkriti što vaš šef doista misli o vama, što očekivati od frajera koji živi sa starcima, kako starog, pomalo dosadnog dečka pretvoriti u seksi zvijer, što možete poduzeti u slučaju porn revengea te što biste sve trebali znati o zamrzavanju jajnih stanica.

Za one koje nisu ni primijetili da su pretjerali s koktelima donosimo iscrpan vodič za rehabilitaciju, kao i onaj kako se na brzaka oporaviti nakon prekida. Za sve ostale želje i snove molimo da primijenite WOOP metodu (želja-ishod-zapreka-plan). Mi smo je provjerili na svojoj koži i odgovorno tvrdimo da djeluje. Što reći nego – pucajte visoko i stojte čvrsto na zemlji. Osim, naravno, ako morate izaći na pozornicu i reći “Da!”

 

 

Potražite rujansko izdanje Cosmopolitana na svim kioscima od 24. kolovoza!

 

Fotografije: press

Pročitajte i...

Sve što morate znati o sinoćnjoj sve samo ne tipičnoj dodjeli Emmyja

Sinoć je održana 72. svečana dodjela nagrada Emmy

Serijska moda: najfashion serije aktualne sezone

Najbolje od kostimografije hit serija koje su obilježile godinu

4 beauty tajne Emme Roberts

Simpatična glumica podijelila je svoj beauty režim

Kako je (i o čemu je) sniman prvi film napravljen u potpunosti u izolaciji

Zendaya i John David Washington zvijezde su romantične drame napisane i snimljene u tajnosti tijekom izolacije

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

▲ Povratak na vrh