HT najavljuje vrhunski doživljaji na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu

12.11.2015.

HT najavljuje vrhunski doživljaji na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu I ekskluzivnu ponudu festivalskih filmova u MAXtv Videoteci i na MAXtv To Go!

“Već je poznato da Hrvatski Telekom putem platforme MAXtv Filmofeel ulaže u najveće hrvatske filmske festivale pa nas posebno veseli da nam ZFF i Kino Europa i ove godine donose vrhunski doživljaj s mnogo odličnih I nagrađivanih filmskih naslova, glazbenih i drugih zabavni sadržaja.

Zahvaljujući vrlo dobroj suradnji ZFF-a i HT-a, brojni zaljubljenici u film koji nažalost, neće moći posjetiti Festival, moći će putem MAXtv-a u svojim domovima uživati premijerno u brojnim filmskim naslovima s ovogodišnjeg ZFF-a. Putem HT-ove televizije MAXtv i MAXtv To Go biti će dostupno 12 vrhunskih filmskih ostvarenja.

Filmovi: Feniks, O konjima i ljudima, Turist, Nova prijateljica, Cure, te Golub sjedi na grani i promišlja egzistenciju, već se nalaze u ponudi MAXtv Videoteke a tijekom Festivala, odmah nakon zadnje festivalske projekcije ponuda MAXtv Videoteke biti će sve bogatija. Od 14.11. možete pogledati filmove Difret i Pasolini, od 16.11. – 19.11. Ovnovi, film koji otvara 13.ZFF koji je ujedno i Islandski kandidat za Oscara i najbolji film iz canneskog programa, zatim od 19.11. film Supernova i na kraju od 23.11. film Mustang . Više o filmovima saznajte na www.zagrebfilmfestival.com

 

PHOENIX

PHOENIX

 

Svi ljubitelji filma koji vole vrhunske sadržaje pratiti na svojem smartphoneu, tabletu ili računalu moći će uživati u pravoj poslastici, pa će tako putem najbrže mreže korisnici MAXtv To Go usluge moći ekskluzivno pogledati film ‘’Zagrebačke priče Vol.3’’ , treći natavak popularnog omnibusa u produkciji Propeler Filma koji će biti dostupan samo od 23.11. – 30.11.2015.

 

UNA

UNA

 

Film ‘’Zagrebačke priče Vol.3’’ će biti na MAXtv To Go platformi dostupan bez dodatne naknade uz napomenu da se za korisnike HT mobilnih usluga podatkovni promet ne naplaćuje, a za sve ostale korisnike podatkovni promet se naplaćuje sukladno tarifi koju koriste.

Osim ekskluzivne ponude filmova sa ovogodišnjeg ZFF-a posjetitelji festivala i ostali ljubitelji filma moći će se zabaviti uz filmske izazove u MAXtv Filmofeel nagradnom natječaju od 14. do 22.11.2015. na MAXtv Faceebook stranici od 14.-22.11., kao i na lokaciji Festivala i osvojiti vrijedne nagrade.

Fotografije i tekst: promo

Pročitajte i...

Koji su filmovi odnijeli nagrade na 17. Zagreb Film Festivalu?

Filmovi o kojima će se još puno pričati

Što nam ove godine donosi Zagreb Film Festival?

Filmovi o kojima svi pričaju uskoro u Zagrebu!

Lekcije o ljubavi (kojih se trebamo odučiti)

U popularnoj kulturi, u kojoj se ljubav prikazuje kao najopsesivnija tema, koje su najgore lekcije o njoj koje smo naučile iz filmova i serija?

Vratite se u život: što nam je činiti ako nismo dobro spavali?

6 jednostavnih kako se osloboditi od nedostatka sna

Živjeti Pariz kao Coco Chanel

Iako nije rođena Parižanka, neosporna je ljubav i utjecaj Pariza na Coco i Coco na Pariz, u Gradu svjetla Gabrielle je bila i ostala moda

Izdvojili smo makeup proizvode za vruće ljetne dane u koje se isplati investirati

Savršeni look u 11 sati ujutro i razmazani makeup do 17 sati - dobrodošli u svijet ljetne šminke!

▲ Povratak na vrh