Insta Blic Intervju: @lia_stazia

03.01.2019.

10 blic pitanja za vaše najdraže blogerice

Besprijekoran osjećaj za stil ugrađen je u svaku poru onoga što radi. Svaka je njezina odjevna kombinacija pedantno osmišljena, odmjerena i nekako samo njena, svaki kutak njezinog stana izgleda poput pomno isplanirane scenografije, a fotografije pričaju neke posebne priče, kao da su istrgnute stranice iz kakve bajke, a ne tek fragmenti nečije svakodnevice.

Istančan smisao za lijepo poput nekog neodoljivog, ali itekako vidljivog filtera krasi svaku fotografiju njezinog Instagram profila koji će svaki pravi esteta, već na prvi pogled, proglasiti svojim utočištem. Njezino ime je Željka Molnar, a u virtualnim je prostranstvima poznatija kao Lia Stazia, djevojka s bezbroj talenata ujedinjenih pod zajedničkim nazivnikom bezgranične, nezaustavljive mašte i kreativnosti.

Modni dizajn, fotografija i do-it-yourself projekti koje sama osmišljava i pretvara u stvarnost, samo su neke od vještina koje volimo pratiti na njezinom Instagram profilu koji je otvorila 2013. godine, kada smo svi, kako ona u šali kaže, “Instagram koristili zbog filtera”. Danas, gotovo šest godina kasnije, odlučili smo Željku izrešetati s 10 Insta Blic pitanja kako bismo doznali koje aplikacije preferira koristiti kod obrade svojih fotografija, koje profile prati, koji je njezin recept za najbolje fotke, što ni u ludilu ne bi objavila…

Moj stil u 3 riječi: udobnost, uzorci, šeširi/kape

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on Jan 2, 2019 at 1:43am PST


Omiljena fotka na mom profilu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on Aug 4, 2018 at 10:27am PDT


Najdraže aplikacije za obradu fotki:
Color Story, Snapseed i Lightroom
Za dobar Instagram profil najvažnija je: iskrenost, komunikacija, aktivnost, pa tek onda dobre fotografije. Pokaži kakva se osoba krije iza tih prekrasnih fotki!
Najdraži Instagram profili: @harlowandsage (profil koji instantno popravi i najstresniji dan), @leoniehanne, @neginmirsalehi…
Na Instagramu nikad ne bih objavila: Držat’ ću se one “Nikad ne reci nikad”, ali u globalu stvari koje su preintimne volim zadržati za sebe.
Da je moj Insta profil film bio bi: Lia je skraćeno od Lidija, nadimak koji sam dobila još davno zbog filma i crtića Bubimir. Iako nema pretjerane poveznice sa samim profilom, bilo bi mi drago da u ljudima probudi jednake emocije kao kada ih sjetiš na taj film iz djetinjstva.
Provjereni recept za dobru fotku: dobro svjetlo, bez njega ništa!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on Dec 31, 2018 at 3:06pm PST


Moji followeri najviše vole:
outfite, detalje stylinga i kosu, a u zadnje vrijeme vole kad dijelim svoje male trikove za obradu Insta fotki. Tada puno komuniciramo i dosta me to veseli.

Da sutra nestane Instagram bila bih: Nezaposlena! Social media manager sam i content creator za Instagram. Srećom jako sam kreativna, sa sto ideja u glavi i po struci modni dizajner pa bih se, vjerujem, jako brzo snašla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on Nov 29, 2018 at 2:58am PST

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram/@lia_stazia

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Shit Model Management u borbi protiv rasizma u modnom svijetu

Anonimni instagram account koji progovara o problematičnim stranama modelinga baca reflektor na rasizam u modnom univerzumu i novom inicijativom prikuplja sredstva za Black Lives Matter pokret

Usponi i padovi influencera u doba krize

Kako je pandemija utjecala na fenomen influencera i što o tome kažu neke od naših najdražih insta zvijezda...

Kako su influenceri zgrozili svijet?

Tanka je linija između digitalnog aktivizma i samopromocije

12 otkačenih Instagrama koji spajaju umjetnost i hranu

Naše dvije najdraže stvari ikad spojene u dvanaest nadrealnih profila koji će vam uljepšati život

Unuka Grace Kelly nova je zvijezda društvenih mreža

Oko 70 tisuća ljudi na Instagramu prati 21-godišnju Camille Gottlieb, kćerku princeze Stephanie i njezinog bivšeg tjelohranitelja Jean Raymonda Gottlieba, čija je tajna veza devedesetih punila stupce žutog tiska

▲ Povratak na vrh