Insta Blic: zarazna vibra profila @sarabelamaric

31.07.2019.

10 pitanja za naše najdraže blogerice

Njezina je virtualna adresa poput sanjivog kutka ispunjenog šarmantnim uličicama i divnom arhitekturom, nezaboravnim uspomenama i zanimljivim detaljima koje će uočiti samo istrenirano fotografsko oko te dom jednog neopisivo simpatičnog psića u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Belamarić (@sarabelamaric) on Apr 27, 2019 at 2:16am PDT

Njezino je ime Sara Belamarić, a ako volite Instagram profile s dušom i pozitivnom, zaraznom vibrom, tada je njezina Instagram adresa ona na koju obavezno morate svratiti. Pregršt predivnih fotografija koje pričaju priče osvojit će vas na prvu. A mi smo, zaljubljeni u Sarin virtualni spomenar, odlučili postaviti joj 10 kratkih pitanja te doznati koje aplikacije koristi za obradu fotki, što nikada ne bi objavila, što najviše vole njezini pratitelji…

Omiljena fotka na mom Instagram profilu: Teško pitanje, ali je odluka pala na ovu ispred muzeja Guggenheim u Bilbau jer je to doslovno najsavršenije i najfascinatnije arhitektonsko čudo koje sam imala priliku vidjeti uživo.

 View this post on Instagram

E sad stvarno, sta uopce reci na vakvo nesto? #frankgehry #guggenheim #outofthisworld ❤️

A post shared by Sara Belamarić (@sarabelamaric) on Jan 8, 2019 at 4:44am PST

 

Najdraže aplikacije za obradu fotki: Po pitanju uređenja fotki sam dosta jednostavna, koristim jedino VSCO i to isključivo filter A4.

Moj stil u 3 riječi: Akromatske boje, slojevi i široki krojevi.

Za dobar Instagram profil najvažnije je: Mislim da ne postoji neki univerzalni recept da bi nešto bilo dobro ili loše. Nešto što je meni bezveze, drugome je super. Ja osobno najviše volim vidjeti dobre fotografije jer sam prvenstveno vizualni tip. Ne volim profile s hrpom sponzoriranih objava jer mi to (uglavnom) oduzima na autentičnosti.

Najdraži Instagram profili: Od naših volim @ivanavaresko, @oprrosti, @_ivanabatur_, a od stranih @theslowtraveler, @clarabmartin i @rafaelmantesso.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Belamarić (@sarabelamaric) on Jan 4, 2019 at 12:33pm PST

Na Instagramu nikad ne bih objavila: Fotografije u donjem rublju jer to jednostavno nije moj đir.

Da je moj Instagram profil pjesma bio bi: ZHU- Good life

Provjereni recept za dobru fotku: Dobro svjetlo (preferiram bijelo svjetlo za oblačnijeg vremena), još bolji background i iza kamere oko s dobrim smislom za kompoziciju i zlatni rez.

Moji followeri najviše vole: Najvise reakcija dobijem na storyje, bilo da su oni s bakom, tatom ili sad pod zadnje, s mojim Rokom :)

Da sutra nestane Instagram bila bih: Sretna jer bih provodila manje vremena za ekranom; tužna jer bih izgubila velik broj fotografija iz davnih dana koje trenutno postoje samo na Instagramu (jer sam prelijena da ih prebacujem ili razvijam); ali se u principu ništa značajno ne bi promijenilo jer bih i dalje snimala apsolutno sve što mi godi oku jer držim da je fotografija najljepši nacin čuvanja uspomena.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Insta Blic: @dakini_nomad mijenja sivu europsku zimu za tropsko sunce

10 pitanja za vlasnike vaših omiljenih Instagram profila

Insta Blic: čudesne travel fotografije s potpisom @ladyivance

10 kratkih pitanja za vaše omiljene blogere

Insta Blic: čudesan svijet kroz oči @ana_kne_

10 pitanja za vaše najdraže travel bogere

Insta Blic: Šareni stylish svijet @petit_diable_noir

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

Insta Blic: ljetno uživanje s @mariahs_chambers

10 pitanja za vaše najdraže blogerice

▲ Povratak na vrh