Instagram revija Planet obuće s najvišeg nebodera u Hrvatskoj!

05.04.2019.

Novosti s revije

Planet obuća organizirala je (3.4.2019.) svoju drugu Instagram story reviju održanu s najvišeg nebodera u Hrvatskoj. Pistom su prošetale naše poznate modne influencerice: Lidija Lešić (@lidijalesic), Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), Željka Molnar (@lia_stazia), Marija Nikšić (@ormarija) i Ana Karadžole (@psychocouture).

 

 

Svaka je od njih pridonijela eventu svojim karakterističnim outfitom i stilom noseći na nogama trendy modele cipela i sandala iz nove kolekcije Planet obuće za proljeće i ljeto.

 

 

Uz ležernu i zabavnu atmosferu, blogerice su istovremeno live prenosile zbivanja s revije na svoje instagram storyije što je bilo posebno zanimljivo i inovativno.

 

 

Revija se u cijelosti mogla pratiti uživo i sa instagram storyija Planet obuće gdje je bila praćena mnoštvom online gledatelja koji su na ovaj jedinstveni način mogli iskusiti atmosferu revije, a istovremeno dobiti ekskluzivni uvid u novu kolekciju i mogućnosti kombiniranja lookova.

 

 

Planet obuća je organizirajući prvu instagram reviju prošle godine započela novi trend, a koji je sada uspio potvrditi njenu vrijednost, ali i važnost u suvremenim metodama i načinima pristupa svojim kupcima i followerima pomičući granice različitih medija te stvarajući modnu fuziju prilagođenu novoj online generaciji.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Što trenutno nose gotovo sve modne influencerice?

Olivia Palermo i Aimee Song znaju kako izgledati chic!

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

Kako ljetne haljine nositi u hladnije dane?

Uz ovih par savjeta možete ljetnu sezonu produžiti do zime!

ELLE intervju: Sabina Socol

Pariška stilska ikona otkrila nam je sve o novoj capsule kolekciji u suradnji s brendom b.Fleurs!

Kako izgledati stylish dok ljenčarite

Kombinacije u kojima izgledate jednako cool dok prebacujete programe ili izvodite "Pozdrav Suncu"

Kako su modne influencerice provele fashion weekove u "novom normalnom"

Spoiler alert: slično kao i obični smrtnici, ali s pokojim dizajnerskim komadom više

▲ Povratak na vrh