Instagram revija Planet obuće s najvišeg nebodera u Hrvatskoj!

05.04.2019.

Novosti s revije

Planet obuća organizirala je (3.4.2019.) svoju drugu Instagram story reviju održanu s najvišeg nebodera u Hrvatskoj. Pistom su prošetale naše poznate modne influencerice: Lidija Lešić (@lidijalesic), Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), Željka Molnar (@lia_stazia), Marija Nikšić (@ormarija) i Ana Karadžole (@psychocouture).

 

 

Svaka je od njih pridonijela eventu svojim karakterističnim outfitom i stilom noseći na nogama trendy modele cipela i sandala iz nove kolekcije Planet obuće za proljeće i ljeto.

 

 

Uz ležernu i zabavnu atmosferu, blogerice su istovremeno live prenosile zbivanja s revije na svoje instagram storyije što je bilo posebno zanimljivo i inovativno.

 

 

Revija se u cijelosti mogla pratiti uživo i sa instagram storyija Planet obuće gdje je bila praćena mnoštvom online gledatelja koji su na ovaj jedinstveni način mogli iskusiti atmosferu revije, a istovremeno dobiti ekskluzivni uvid u novu kolekciju i mogućnosti kombiniranja lookova.

 

 

Planet obuća je organizirajući prvu instagram reviju prošle godine započela novi trend, a koji je sada uspio potvrditi njenu vrijednost, ali i važnost u suvremenim metodama i načinima pristupa svojim kupcima i followerima pomičući granice različitih medija te stvarajući modnu fuziju prilagođenu novoj online generaciji.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Usponi i padovi influencera u doba krize

Kako je pandemija utjecala na fenomen influencera i što o tome kažu neke od naših najdražih insta zvijezda...

Pet ljetnih pravila koje slijede Francuskinje

Male tajne francuskih stylinga koje slijede modne influencerice

Ovog proljeća nosimo ružičastu - od glave do pete

Kako to rade svjetske trendseterice?

Insta Blic: tko se krije iza profila @f.e.t.c.h.i.n.g?

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

5 ELLE beauty minuta: Ines Heli

Uvid u beauty rutinu popularne influencerice

▲ Povratak na vrh