Instagram ruši sve rekorde

Instagram
03.03.2015.

Društvena mreža broji više od 200 milijuna korisnika s tendencijom rasta

Instagram je na svome blogu objavio nove podatke koji govore samo jedno – u svega nekoliko godina, ova je vizualna društvena mreža osvojila svijet!

Naime, u posljednjih šest mjeseci platformi za dijeljenje fotografija pridružilo se čak 50 milijuna novih korisnika tako da ova zajednica sada broji preko 200 milijuna svakodnevnih, aktivnih korisnika. Oni su, od trenutka osmišljavanja ove aplikacije, na njoj objavili preko 2 milijarde fotografija.

Nevjerojatan uspjeh Instagrama zasigurno je potenciran i činjenicom kako je Facebook postao vlasnikom ovog servisa za fotografije, tako da je njihovo spajanja proizvelo sjajne efekte.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Djevojka koja je očarala Lennyja Kravitza. I sve nas. Upoznajte Alianu King

Lenny Kravitz objavio je novi spot za pjesmu „Ride“ u kojem njegovu djevojku glumi 20-godišnja ljepotica s Bahama koju su modni agenti otkrili – na Instagramu!

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh