Izašao je službeni trailer za film “Kralj lavova”

11.04.2019.

Remake kultnog filma kojem se veselimo

Potkraj studenog prošle godine Disney je oduševio svijet objavivši prvi teaser za remake kultnog filma The Lion King koji je obilježio mnoga djetinjstva, a ono što je dodatno oduševilo obožavatelje je zvjezdana postava koja je likovima u filmu posudila svoje glasove: Beyoncé, Donald Glover, Seth Rogen…

 

 

Pet mjeseci kasnije Disney je objavio i službeni trailer The Lion Kinga i učinio ovu inačicu svog klasika jednom od najiščekivanijih filmova godine! Osim već poznate nam priče o glavnom junaku, laviću Simbi, ono što već na prvi pogled oduševljava je realističnost animacije popraćena dirljivim scenama, poučnim pričama i izvrsnim soundtrackom.

 

 

Muziku, koja je postala sinonimom za The Lion King, opet je potpisao Elton John koji je za remake preradio neke od svojih originalnih kompozicija poput, primjerice, slavne Circle of Life. Trailer prikazuje ikonične scene kultnog filma na nešto drugačiji način, a likovi se doimaju kao da su stvarni što priči daje dodatnu dubinu stvarajući još jaču povezanost između gledatelja i životinjskih junaka s velikog platna.

 

 

Donald Glover posudio je glas laviću Simbi, Beyoncé njegovoj prijateljici Nali, a Seth Rogen Pumbi što je samo šlag na torti ovom filmu koji se već pri gledanju trailera doima fantastičnim!
Malo je reći da smo se već i na sam trailer naježili od glave do pete i da jedva čekamo 19. srpnja kada će ovaj dugoiščekivani film ugledati svjetlo dana.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh