Izašao je trailer za novu sezonu serije The Handmaid’s Tale!

02.05.2019.

Što nas očekuje u novoj sezoni?

Za nešto više od mjesec dana, 5. lipnja 2019., s emitiranjem započinje nova, treća sezona super popularne serije The Handmaid’s Tale (Sluškinjina priča) koja je svojom radnjom (i vrlo oštrom kritikom društva) uzburkala duhove već svojom prvom epizodom prikazanom 2017.

 

 

Sa sjajnom Elisabeth Moss u ulozi sluškinje June Osborne, serija tematizira podređenost žena u autokratskoj državi Gilead. Osim u izvrsno razrađenoj radnji koju prati kontroverzna priča te u odličnoj glumačkoj postavi, serija svoj uspjeh duguje i timingu prikazivanja. Naime, The Handmaid’s Tale je stigla upravo u ono vrijeme kada je #MeToo pokret bio na vrhuncu, razotkrivajući nimalo zavidan položaj žena u današnjem društvu, potičući dijalog i osnažujući žene da progovore o svojim iskustvima.

 

 

Nakon dvije sjajne epizode, The Handmaid’s Tale ide dalje, s novim zapletima i novim dogodovštinama koje će nas iznova prikovati uz male ekrane, a treća sezona upravo je dobila i svoj službeni trailer koji, samo u natruhama, daje naslutiti što će se sve događati u uzbudljivoj priči June Osborne. Serija najavljuje pravu revoluciju, a nama ne preostaje ništa drugo nego pričekati 5. lipnja i vidjeti što nam je The Handmaid’s Tale pripremio u novoj sezoni. Vjerujemo da će se i o ovoj sezoni, kao i o prethodne dvije, još itekako mnogo pričati.

 

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Binge-lista: 5 serija koje će obilježiti jesen

Kad krenu jesenje kiše, bit ćemo spremne za binge

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Sally Rooney već je otkrila što se dogodi s Marianne i Connellom nakon završetka knjige

U ranije objavljenoj kratkoj priči Rooney je napisala svojevrsni nastavak knjige «Normal People»

Sve must-see serije koje nam stižu do kraja mjeseca

A mislile ste da vam planer ovih dana ne treba?

Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

▲ Povratak na vrh