Je li Tiffany & Co. mogao dobiti bolju reklamu?

21.01.2017.

Trenutak koji je obilježio inauguraciju - i loša reklama je reklama!

Društvene mreže neopisivo zabavlja jedan detalj sa susreta bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle, kada su dočekali Donalda Trumpa i njegovu suprugu Melaniju ispred Bijele kuće te im poželjeli dobrodošlicu. Nihov susret postao je pravi hit na internetu zbog jedne kutije i Michellinog izraza lica.

Naime, Trumpova supruga svoju srdačnost htjela je iskazati malim znakom pažnje pa je tako Michelle donijela poklon zapakiran u plavu kutiju poznatog draguljarskog brenda Tiffany & Co. No, bivša prva dama nije ni najmanje time bila oduševljena, prvo nije znala što da napravi s tom kutijom pa je se brže bolje odlučila riješiti.

 

 

Proslijedila ju je suprugu, a i on ju je ubrzo predao dalje. Naime, ovo je prekršilo protokol, ali Barack se snašao te je kutiju predao osiguranju iza leđa. Tiffany & Co. tako je dobio najbolju moguću reklamu na društvenim mrežama i vidljivost na kojoj im konkurencija zasigurno zavidi.

Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Kako je prošlo upoznavanje Donalda Trumpa s Kate Middleton?

Vojvotkinja od Cambridgea pridružila se službenom okupljanju

▲ Povratak na vrh