Jeste li primijetili tetovaže koje izgledaju kao izvezeno cvijeće?

19.04.2019.

Novi hit među ljubiteljima tetovaža

Premda se radi o ukrasu koji na koži ostaje čitav život, trendovi u domeni tetovaža također se mijenjaju. To  se događa, jasno, mnogo sporijim intenzitetom nego kada je u pitanju moda ili beauty industrija, no neki tattoo trendovi dolaze, a neki ipak odlaze u zaborav.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksu Arrow (@ksuarrow_tattoo) on

 

Odnedavno su društvenim mrežama zavladale tetovaže koje podsjećaju na izvezeno cvijeće, a na koži se manje doimaju kao crtež, a više kao 3D aplikacija. Iluzija veza u domeni tetovaža i dalje prolazi ispod radara, no ako je suditi po sve već broju hashtagova na Instagramu, “embroidered ink” dobiva sve više i više popularnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksu Arrow (@ksuarrow_tattoo) on

 

Tattoo artisti diljem svijeta prepoznali su potencijal novog trenda, a Rogelio Vazquez, Bau Oliver, Russell Van Schaick i Ksu Arrow samo su neki od onih koji su svojim klijentima ponudili izradu “izvezene” tetovaže. Tetovaža koja podsjeća na teksturu izvezene tkanine doima se kao da je uševena u kožu, a trenutno su najpopularniji upravo oni motivi koji se najčešće izvezuju na tkaninama – oni cvjetni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksu Arrow (@ksuarrow_tattoo) on

 

Premda trenutno dominiraju floralni motivi, istom se tehnikom mogu izraditi i svi drugi motivi koje biste zauvijek željeli udomiti na svojoj koži. Tetovaže izgledaju sjajno, a njihova privlačnost sigurno leži u retro štihu i nostalgiji koju bude pa vjerujemo kako ćemo ih uskoro viđati sve češće. Doduše, prije nego što se naručite za ovaj tip tetovaže i bookirate svoj termin, dobro provjerite ima li vaš artist umijeće zadovoljiti vaša očekivanja.

 

Piše T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Tetovaže inspirirane svijetom ljepote

Donosimo vam genijalne ideje za elegantne tetovaže inspirirane svijetom ljepote

15 divnih ideja za elegantne cvjetne tetovaže

Ove suptilne tetovaže će vas inspirirati za sljedeći posjet studiju za tetoviranje

Najljepše ideje za tetovaže na zapešću

Planirate li svoje zapešće ukrasiti trajnim crtežom, donosimo vam dozu instagramske inspiracije za odlične ideje

Tetovaže poznatih i njihova značenja

Od skrivenih poruka do malih umjetničkih djela

▲ Povratak na vrh