Još više zabave na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu

31.12.2018.

Dolaskom najveselijeg mjeseca u godini sve se više osjeća prava blagdanska atmosfera, a da ovaj advent bude ljepši i zabavniji nego i jedan dosad pobrinuo se Mastercard

Naime, na platformi priceless.com je predstavio razne mogućnosti na zagrebačkom Adventu koje nije moguće kupiti nigdje drugdje. Tako u sklopu Božićne bajke na glavnom zagrebačkom trgu možete rezervirati stol za svoje društvo, a samo nekoliko koraka dalje, u bistrou Johann Franck, uživati sa svojim najdražima u posebno pripremljenoj večeri uz najljepši pogled na ukrašeni grad.

 

Da doživljaj bude potpun, do tamo će vas, nakon kratke ture središtem grada, dovesti pedi cab. Također, na priceless.com možete kupiti uistinu jedinstven poklon: biti DJ u samom središtu grada i zagrijati okupljeno mnoštvo najpoznatijim božićnim hitovima. Ove ekskluzivne mogućnosti na priceless.com u nekoliko klikova mogu kupiti korisnici Mastercard kartica.

Osim toga, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica moći će tijekom cijelog adventa ostvariti 10% popusta na svim kućicama Božićne bajke by Mastercard. Vrijedne pogodnosti mogu se ostvariti i na poznatom zagrebačkom Fuliranju. I ondje plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi 10% popusta na svim kućicama, a moguće je ostvariti i 50% popusta za fotografiranje u Mastercardovom Priceless foto kiosku na Strossmayerovom trgu.

Uz Fuliranje i Božićnu bajku, korisnici Mastercard i Maestro kartica u samom centru grada mogu ostvariti 10% popusta i na kućicama na Europskom trgu. Također, na svim kućicama RougeMarina na zagrebačkom adventu mogu iskoristiti posebnu priliku – za kupnju paketa pralina Artisan by RougeMarin ili paketa lomljenih čokoladnih pločica dobivaju još jedan paket na dar!

Osim u središtu, i u zapadnom se dijelu grada organizira zabavna adventska manifestacija, namijenjena prije svega najmlađima. Riječ je o Čarobnom dječjem adventu na kojem svi posjetitelji koji prilikom plaćanja koriste Mastercard ili Maestro kartice dobivaju besplatan najam klizaljki.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

elle boutique 2021

Elle Boutique vratio dobru atmosferu i chic u centar Zagreba

Pogledajte kako je protekla savršena sunčana subota u Dežmanovom prolazu!

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Ne propustite ove subote Elle Boutique i dizajnerske artikle po promotivnim cijenama!

Imamo vrlo chic planove za subotu: opušteno druženje i povoljan shopping na Elle Boutiqueu u Dežmanovom prolazu od 10 – 21 h, a kupci imaju pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju u kojem mogu osvojiti odličnu fotelju, također #stopostohrvatskidizajn!

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

▲ Povratak na vrh