Kako se Jennifer Lopez našla u striptiz klubu?

18.07.2019.

Zanimljiva domaća zadaća

Priprema za ulogu u filmu zahtijeva mnogo više od pamćenja teksta, pogotovo kada se radi o priči o skupini striptizeta iz New Yorka koja se okuplja kako bi se osvetila svojim klijentima na Wall Streetu. Jennifer Lopez, koja glumi u nadolazećem filmu Hustlers, provela je terenska istraživanja kako bi se pripremila za svoju ulogu. Odlučila je dobiti inspiraciju izravno iz izvora i odvela zaručnika Alexa Rodrigueza po striptiz klubovima.

 

 

U novom intervjuu za Vulture, redateljica Hustlersa Lorene Scafaria otkrila je da je J. Lo uzela svoju ulogu tako ozbiljno da nije samo fizički trenirala, već se odlučila i za terenske izlete u klubove kako bi dobila bolji “uvid”.

 

Poznato je da je J.Lo nevjerojatna plesačica, ali je za ulogu posebno trenirala striptiz. “Ples na štangi, zahtjeva mišiće koje rijetko tko od nas trenira. Tako da smo ga na neki način tretirali kao sportski film”, rekla je Scafaria za Vulture. “Ona i Alex otišli su i posjetili striptiz klub pa mi je Jen mogla dati neke … uvide. ”

 

 

J. Lo igra Ramonu, vlasnicu striptiz kluba i mozak operacije u cijeloj ekipi. To je uloga za koju je Scafaria znala kako je savršeno prikladna za J. Lo čim je završila scenarij.

 

 

Uz J. Lo, u filmu Hustlers također glume bivša striptizeta i sadašnja rap zvijezda Cardi B te glumice Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles i Madeline Brewer. U nastavku pogledajte trailer.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Jennifer Lopez o botoksu: 'Ne moram lagati…'

Nakon što je predstavila kozmetičku liniju, J.Lo je morala (opet) adresirati pitanje botoksa i drugih kozmetičkih zahvata

Vraća li se kultna kratka frizura Linde Evangeliste u modu?

Dua Lipa i JLo vraćaju devedesete na naslovnice

Jasmila Žbanić: 'Sve nas pritišće patrijarhalni sustav, a na našim prostorima još nema dovoljno ženskih glasova'

U povodu novoga filma Jasmile Žbanić pod naslovom 'Quo vadis, Aida?', o posljednjim danima prije genocida u Srebrenici kroz perspektivu lokalne profesorice koja je prevodila za UN-ovu bazu, razgovaramo s fantastičnom scenaristkinjom i redateljicom o različitim facetama njezine filmske povijesti. O traumi, ljubavi i klauneriji, boli i prebolijevanju, procesu rada i procesiranju priča koje traže da budu ispričane te turbulencijama iza kulisa tijekom snimanja ovog iznimno važnog i vrijednog filmskog djela…

▲ Povratak na vrh