Kako se Jennifer Lopez našla u striptiz klubu?

18.07.2019.

Zanimljiva domaća zadaća

Priprema za ulogu u filmu zahtijeva mnogo više od pamćenja teksta, pogotovo kada se radi o priči o skupini striptizeta iz New Yorka koja se okuplja kako bi se osvetila svojim klijentima na Wall Streetu. Jennifer Lopez, koja glumi u nadolazećem filmu Hustlers, provela je terenska istraživanja kako bi se pripremila za svoju ulogu. Odlučila je dobiti inspiraciju izravno iz izvora i odvela zaručnika Alexa Rodrigueza po striptiz klubovima.

 

 

U novom intervjuu za Vulture, redateljica Hustlersa Lorene Scafaria otkrila je da je J. Lo uzela svoju ulogu tako ozbiljno da nije samo fizički trenirala, već se odlučila i za terenske izlete u klubove kako bi dobila bolji “uvid”.

 

Poznato je da je J.Lo nevjerojatna plesačica, ali je za ulogu posebno trenirala striptiz. “Ples na štangi, zahtjeva mišiće koje rijetko tko od nas trenira. Tako da smo ga na neki način tretirali kao sportski film”, rekla je Scafaria za Vulture. “Ona i Alex otišli su i posjetili striptiz klub pa mi je Jen mogla dati neke … uvide. ”

 

 

J. Lo igra Ramonu, vlasnicu striptiz kluba i mozak operacije u cijeloj ekipi. To je uloga za koju je Scafaria znala kako je savršeno prikladna za J. Lo čim je završila scenarij.

 

 

Uz J. Lo, u filmu Hustlers također glume bivša striptizeta i sadašnja rap zvijezda Cardi B te glumice Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles i Madeline Brewer. U nastavku pogledajte trailer.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Stiže dokumentarac o Greti Thunberg!

Film koji ćemo gledati idućeg ljeta

▲ Povratak na vrh