Otkrijte nam: Kako gledate na budućnost?

27.10.2020.

Ova je godina najblaže rečeno bila izazovna i mnogima je donijela temeljite životne promjene. Preslagivanje prioriteta, životnih ciljeva i pokušaji ustrojavanja svakodnevice koja se mijenjala iz dana u dan za neke je bila izvor velikog stresa, dok za druge možda i podstrek za novi početak kojeg su dugo odgađali.

Godina na zalasku odlična je prilika za preispitivanje i redefiniranje sebe samih i pravo vrijeme da se zapitamo – kako smo? Kako se osjećamo sada i kako gledamo na budućnost? Jesu li neke od ključnih stvari koje čine naš stil života poput obitelji, doma, ljepote, putovanja, hrane, mode, zdravlja i blagostanja promijenile mjesto na našoj listi prioriteta i naše viđenje onoga što je važno? Koji su vam faktori danas bitni za sreću?

Kao dio globalne studije, ELLE poziva žene da sudjeluju u anketi do kraja studenog 2020. i izraze svoje stavove o promjenama u svijetu koji ih okružuje kako bismo se zajedno bolje pripremili za novo poglavlje. Sudjelujte i vi i pomozite nam da zajedno stvorimo novu sliku svijeta budućnosti! Link za anketu možete pronaći OVDJE.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako ruž zadržati na usnicama dok nosimo masku

"Novo normalno" izazov je na svim poljima, uključujući i makeup.

Evo kako ćete si 'upropastiti' život, na temelju svog horoskopa

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Otkrijte koje su vaše 'mane' koje vas mogu spriječiti da u ovoj godini ne uživate u životu u potpunosti

Samo 2-5 posto Hrvata dugoročno vježba!

Nedavno je istraživanje otkrilo kako 80 posto naših građana razumije važnost tjelesne aktivnosti, no samo ih neznatan dio prakticira tjelovježbu dugoročno

Moćna video kampanja s plemenitim ciljem

Glazbeno, glumački i stilski izvanredno režirana ova video kampanja će vas natjerati da zastanete i razmislite

Nove ideje za blagdanske dekoracije potražite na Netflixu

Još malo pa počelo... blagdansko ludilo! Jeste li spremni?

▲ Povratak na vrh