“New year, new me”: koje su nam stvari danas najvažnije?

23.01.2021.

Početak nove godine odlična je prilika za preispitivanje i redefiniranje sebe samih i pravo vrijeme da se zapitamo - kako smo? Kako se osjećamo sada i kako gledamo na budućnost?

Protekla je godina najblaže rečeno bila izazovna i mnogima je donijela temeljite životne promjene. Preslagivanje prioriteta, životnih ciljeva i pokušaji ustrojavanja svakodnevice koja se mijenjala iz dana u dan za neke je bila izvor velikog stresa, dok za druge možda i podstrek za novi početak kojeg su dugo odgađali. Jesu li neke od ključnih stvari koje čine naš stil života poput obitelji, doma, ljepote, putovanja, hrane, mode, zdravlja i blagostanja promijenile mjesto na našoj listi prioriteta i naše viđenje onoga što je važno? Koji su nam faktori danas bitni za sreću?

Kao dio globalne studije, ELLE poziva žene da sudjeluju u anketi i izraze svoje stavove o promjenama u svijetu koji ih okružuje kako bismo se zajedno bolje pripremili za novo poglavlje. Sudjelujte i vi i pomozite nam da zajedno stvorimo novu sliku svijeta budućnosti! Link za anketu možete pronaći OVDJE.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako ruž zadržati na usnicama dok nosimo masku

"Novo normalno" izazov je na svim poljima, uključujući i makeup.

13. izdanje Ferratumove međunarodne ankete o ponašanju potrošača

Gotovo 20.000 kućanstava je sudjelovalo u anketi koja se provodi dva puta godišnje, a cilj joj je istražiti božićno ponašanje potrošača u 12 zemalja širom svijeta.

Evo kako ćete si 'upropastiti' život, na temelju svog horoskopa

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Otkrijte koje su vaše 'mane' koje vas mogu spriječiti da u ovoj godini ne uživate u životu u potpunosti

Samo 2-5 posto Hrvata dugoročno vježba!

Nedavno je istraživanje otkrilo kako 80 posto naših građana razumije važnost tjelesne aktivnosti, no samo ih neznatan dio prakticira tjelovježbu dugoročno

Priča o kupovini jednog planera iliti 'kako se i dalje nadati kad nam opetovano izmiče tlo pod nogama?'

Čak i kada se sve ostalo urušava, nada tvrdoglavo opstaje. Ali što kada bol i strah stvaraju toliku buku da više ne razaznajemo vlastiti glas?

▲ Povratak na vrh