Otkrijte nam: Kako gledate na budućnost?

27.10.2020.

Ova je godina najblaže rečeno bila izazovna i mnogima je donijela temeljite životne promjene. Preslagivanje prioriteta, životnih ciljeva i pokušaji ustrojavanja svakodnevice koja se mijenjala iz dana u dan za neke je bila izvor velikog stresa, dok za druge možda i podstrek za novi početak kojeg su dugo odgađali.

Godina na zalasku odlična je prilika za preispitivanje i redefiniranje sebe samih i pravo vrijeme da se zapitamo – kako smo? Kako se osjećamo sada i kako gledamo na budućnost? Jesu li neke od ključnih stvari koje čine naš stil života poput obitelji, doma, ljepote, putovanja, hrane, mode, zdravlja i blagostanja promijenile mjesto na našoj listi prioriteta i naše viđenje onoga što je važno? Koji su vam faktori danas bitni za sreću?

Kao dio globalne studije, ELLE poziva žene da sudjeluju u anketi do kraja studenog 2020. i izraze svoje stavove o promjenama u svijetu koji ih okružuje kako bismo se zajedno bolje pripremili za novo poglavlje. Sudjelujte i vi i pomozite nam da zajedno stvorimo novu sliku svijeta budućnosti! Link za anketu možete pronaći OVDJE.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako ruž zadržati na usnicama dok nosimo masku

"Novo normalno" izazov je na svim poljima, uključujući i makeup.

Evo kako ćete si 'upropastiti' život, na temelju svog horoskopa

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Otkrijte koje su vaše 'mane' koje vas mogu spriječiti da u ovoj godini ne uživate u životu u potpunosti

Samo 2-5 posto Hrvata dugoročno vježba!

Nedavno je istraživanje otkrilo kako 80 posto naših građana razumije važnost tjelesne aktivnosti, no samo ih neznatan dio prakticira tjelovježbu dugoročno

Dokumentaristički watchlist za turbulentno doba

Filmovi o bijesu i nadi za bolje razumijevanje svijeta i svih načina na koje ga trebamo promijeniti

▲ Povratak na vrh