Kako se osvetiti bivšem?

24.05.2016.

Ova kreativna osveta uključuje trenutno najpopularniju televizijsku seriju

Da potreba za osvetom izvlači najkreativnije iz nas, dokazuje jedna prevarena djevojka. Naime, jedan korisnik Reddita otkrio je kako mu bivša djevojka svaki tjedan kvari gledanje nove epizode “Igre prijestolja” otkrivanjem detalja iz epizode.

Ako ste obožavatelj serije i to vam se čini kao strašna kazna, čekajte samo da čujete čime je to zaslužio. Nakon što je dvojac godinu dana bio zajedno u vezi na daljinu, dečko je postao ljubomoran na njezine muške prijatelje i odlučio spavati s jednom od svojih bivših. Prekinuli su, djevojka je saznala za prevaru i on je situaciju pogoršao uvredama na njezin račun.

Tu priča postaje zanimljivija. Upravo je prevarena djevojka bila ta koja ga je uvela u fantastični svijet HBO-ove najuspješnije serije. U međuvremenu, blokirala ga je na svim mrežama. No kada je prikazana premijera prve epizode šeste sezone, djevojka je maknula blok i poslala mu poruku sa svakim spoilerom iz epizode. Nakon toga, isti postupak ponavlja svaki tjedan – blokira ga i kada se epizoda prikaže, odblokira ga i otkriva mu detalje. Naime, on ne stigne pogledati epizodu dok se ne vrati s posla.

Daenerys bi bila ponosna!

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh