Kako unijeti malo elegancije u uskršnje uređenje doma?

31.03.2021.

Najbolja inspiracija proizlazi upravo iz prirode

Kroz nekoliko jednostavnih koraka Vaš dom će zasjati u pravom uskršnjem duhu. Upravo kod kreiranja nove uskršnje kolekcije željeli smo osmisliti dekore kojima se vrlo jednostavno može ukrasiti dom u blagdanskom duhu. Predivno je kada cijela kuća odiše dekoracijama koje su stilski povezane.

Inspiracija nam je bila priroda koja se budi u proljeće. Tako smo u ručno pleteno gnijezdo od lijana zasadili lukovice mini narcisa koje u dom unose neodoljivi miris proljeća, dodatni dekor čine nježna perja i prirodna jaja.

Za profinjeniji dojam gnijezdo smo smjestili na stakleni etažer s elegantnom nogom. Oba gnijezda su idealna kao dekor blagdanskog stola, a super će se uklopiti i na nižoj komodi u vašoj dnevnoj sobi.

Vjerujemo kako bez masline ne može proći Uskrs te smo od svježih grančica masline ispleli bogati vijenac za vrata koji može poslužiti i kao gnijezdo u koje ćete smjestiti lijepo obojene pisanice ili kuhana jaja za uskršnji doručak.

Vijenac ispleten od maslina lijepo će izgledati i na zidu vaše blagovaonice ili dnevne sobe jer dekoriran bogatom satenskom trakom izgleda elegantno i fino.

Vrlo zanimljiv i totalno prirodan je vjenčić od brezinih šiba s dodatkom masline i eukaliptusa te vrlo elegantnim paunovim perjem. Vjerujemo kako ćete baš njime gostima izmamiti osmijeh već na ulazu. Pobrinuli smo se i za ljubitelje cvijeća te od najfinijih proljetnica napravili bukete koje smo uklopili u uskršnju priču.

Tekst i foto: Lela Design

Pročitajte i...

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

Kako urediti dnevni boravak po Feng Shui principu

Gdje živite i kako se osjećate, čini ogromnu razliku u vašoj kvaliteti života. Dnevna soba prostor je u kojem se okupljate vi, članovi vaše obitelji i prijatelji, stoga je važno osigurati da ovaj prostor ima dobar Feng Shui i pruži dobrodošlicu svima koji u njega uđu

Vrtne stolice od recikliranih ribarskih mreža koje ovu sezonu želimo vidjeti na našim terasama

U susret obilježavanju Dana planeta Zemlje, JYSK je predstavio novu kolekciju vrtnog namještaja s naglaskom na stolice izrađene od starih ribarskih mreža kako bi se priključio globalnom povećanju svijesti o održivom razvoju.

Unesite toplinu u svoj dom održivim proizvodima skandinavskog dizajna

Nordic Mood kolekcija iz JYSK-a usmjerena je na održivost

prima namještaj

Oslobodite svoju kreativnost u uređenju doma uz novi PRIMA Interijeri katalog

Inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera predstavljenim u novom PRIMA katalogu.

Za promjene kojima ćete postići 'wow efekt': 10 trendova u uređenju interijera za 2021.

Što je 'in' ove godine? Dizajnerica interijera Katarina Kavain predstavlja 10 trendova za 2021. godinu

▲ Povratak na vrh