Kakve navike vikendom njeguju uspješne žene?

17.03.2018.

Svaka uspješna žena zna da je njezino vrijeme dragocjeno. Kad se vikend započne one neće čekati da im dani samo prođu nego će to vrijeme iskoristiti za nove planove

I upravo zato su im rutine vikendom u glavnom fokusu.

Michelle Obama

Znamo da je vrlo lako vikend provesti gledajući nekoliko sezona omiljene serije, a ne učiniti nešto produktivno za sebe.

Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama svoje vikende posvećuje svojem zdravlju. Ona svoje slobodno vrijeme posvećuje napornim treninzima kako bi održala tijelo u formi.

Dobre učinke vježbanja vikendom osjetit ćete ponedjeljkom kada ćete doći puni energije na posao. Michelle zna koliko je ovo važno čak i ako započnete s nekoliko minuta svaki dan.

Oprah Winfrey

Uz sve epitete kojima ju se može opisati, jednostavno možemo reći da je najuspješnija poslovna žena svih vremena. Oprah nikad ne prestaje raditi na sebi. No, ona svoje dane i vikende završava knjigom u ruci koja označava vrijeme za sebe, ali i boravkom u svom raskošnom vrtu. A kako radi na sebi svaki dan, nedjelju će obično provesti ne radeći ništa što joj daje vremena da se osvježi za novi radni tjedan.

Jessica Alba

Nekad glumica, a danas uspješna poslovna žena Jessica Alba svoje vrijeme vikendom posvećuje obitelji.

Budući da uspješne žene nemaju vremena za stvari koje im nisu od neke vrijednosti, one se stvarno usredotočuju na ono što čine. Za Jessicu Albu to znači provoditi vrijeme s obitelji. Njezin tjedan je vezan samo uz rad, a njezini vikendi samo uz njezinu djecu.

Zna da je važno imati ravnotežu, inače ne bi mogla voditi svoje poslovanje. Umjesto da troši vrijeme, točno zna kako ga potrošiti, a to je s ljudima koji su joj važni.

Cameron Diaz

Američka glumica Cameron Diaz zna koliko je važno subote i nedjelje koristiti mudro, posebno nedjelju kako biste krenuli puni energije u tjedan koji je pred vama. Za nju to počinje s pripremom za jelo.

Ako imate želite živjeti zdravije i pratiti svoje prehrambene navike onda ćete nedjeljom pripremati jela unaprijed kako biste to i ostvarili.

Dakle, u nedjelju, obično ćete naći Cameron u svojoj kuhinji pripremajući jela za tjedan dana i neće dopustiti da ju nešto u tome spriječi.

Piše: A.D.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Hoće li i Britney napokon ispričati svoju verziju priče u intervjuu s Oprah?

Nakon Meghan i Harryja, je li na pomolu još jedan intervju koji bi oborio sve rekorde gledanosti?

Svi imaju stav o najnovijem kraljevskom skandalu: Intervju Meghan i Harryja već utječe na javni diskurs

Nakon što je izjavio da ne vjeruje da je Meghan u Buckinghamskoj palači bila suicidalna i dramatično izašao usred live showa, Piers Morgan više nije voditelj jutarnjeg showa 'Good Morning Britain'

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Cameron Diaz otkrila zašto joj je snimanje filma “Praznik” ostalo u bolnom sjećanju

Gledanje kultne romantične komedije iz 2006. već je dugo na listi naših blagdanskih tradicija, no ako mislite da ste znali baš sve o njoj – varate se!

▲ Povratak na vrh