Knjiga koja je okrunila svjetski pokret konačno stigla i kod nas

14.11.2019.

Što skriva bestseller "Urban Jungle: Living and Styling with Plants"

Kada su Judith de Graaff i Igor Josifovića 2013. godine pokrenuli Urban Jungle Blog nisu niti slutili da će se njihova ljubav prema biljkama pretvoriti u globalni pokret i zazeleniti živote milijuna ljudi diljem planeta.

 

Njihova suradnja 2016. godine produbila se knjigom “Urban Jungle: Living and Styling with Plants” koja je u rekordnom roku postala svjetskim bestsellerom i postigla plantarni uspjeh, a od 2016. do danas doživjela je i francusko, nizozemsko, češko, njemačko i mnoga druga izdanja. Knjiga obiluje fantastičnim fotografijama s potpisom Line Skukauskė i ilustracijama Saar Manche, čitateljima nudi inspiraciju kako biljkama urediti svoj dom i stilizirati ih u prostoru te, naravno, kako se na jednostavan način o njima brinuti.

 

 

Na sreću brojnih biljkoljubaca u Hrvatskoj, knjiga “Urban Jungle: Living and Styling with Plants” sada je, na engleskom jeziku, dostupna i kod nas u prodajnom prostoru Knjižare Dominović te na njihovom webshopu kao i na Interliberu.

 

 

Zahvaljujući Leonu Božiću i Tomislavu Štrkalju iz kolektiva Dnevna doza biljaka, knjigu su jučer u zagrebačkom Figa Gardenu predstavili sami autori Judith de Graaff i Igor Josifovića koji su otkrili ponešto o dugoiščekivanom bestselleru, ali i o pokretu urbanih džungli u urbanim sredinama.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Marina Cumbo

Pročitajte i...

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

Nedostaju vam putovanja? Donosimo mali modni eskapizam u europske metropole

Modne blogerice izravno prenose kulturu gradova u kojima žive svojom estetikom i stilom

Kate Middleton izdaje knjigu fotografija o pandemiji

Knjiga 'Hold Still' nastala je u suradnji ljubiteljice fotografije vojvotkinje od Cambridgea i National Portrait Gallery

▲ Povratak na vrh