Autobiografija Michelle Obame “Becoming” ulazi u povijest

28.03.2019.

Bivša prva dama bilježi nezapamćen uspjeh

Autobiografija Michelle Obame ulazi u povijest literature. Knjiga će uskoro postati jedan od najprodavanijih mamoara od čak 10 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta, do danas.

 

 

Memoar Michelle Obame “Becoming” je od kada je pušten u globalnu prodaju 31. listopada objavljen na 31 jeziku. Audioknjiga Becoming, koju je napisala bivša prva dama, bila je najbrže rasprodana knjiga izdavača Penguin Random House.

Ukupna prodaja Michelline knjige u Velikoj Britaniji iznosi više od 600.000 primjeraka, što ga svrstava na 11. mjesto na popisu najprodavanijih memoara i autobiografija. Thomas Rabe, izvršni direktor njemačke medijske skupine Bertelsmann, rekao je: “Vjerujemo da bi ti memoari mogli postati najuspješniji ikad”.

 

 

Njezine promotivne ture također su bile vrlo popularne, treba napomenuti kako je njezin prvi nastup uživo u Velikoj Britaniji u Royal Festival Hallu rasprodan za nekoliko minuta. Ulaznice za njezin razgovor s Chimandom Ngozi Adichie izdane su za iznuđujuću cijenu koja se kreće od 4.000 na 72.000 funti.

 

 

“Ne mogu čekati da nastavim razgovore koji su za mene bili tako značajni i, nadam se, i za mnoge druge”, izjavila je Michelle o svojoj turneji povodom izdavanja autobiografije.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Rihanna objavila najekskluzivniju autobiografiju. Bilo bi je korisno pročitati

Limitirana queen-size verzija donosi jedinstveni uvid u život glazbenice i poduzetnice čiji je brend procijenjen na milijardu dolara

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Rihanna izbacuje autobiografiju

Pjevačica, glumica i poduzetnica izdaje knjigu koju stvara posljednjih 5 godina

▲ Povratak na vrh