Konačno smo saznali kad izlazi novi film Wesa Andersona

30.01.2020.

Jedva čekamo vidjeti što nam je ovaj put pripremio omiljeni Wes Anderson!

Svi fanovi Wes Andersonovih filmova i njihove karakteristične estetike prije više od godinu dana razveselili su se informacijom da stiže novi film, i to sa šarmatnim hollywoodskim ljubimcem Timothée Chalametom u glavnoj ulozi.
Iako je bilo poznato da će The French Dispatch izaći nekad kroz 2020. godinu, tek smo jučer saznali konkretni datum kad će film imati svoju premijeru u američkim kinima- 24. srpnja.

 

Ispostavilo se je da su tračevi o tome da će biti više od 4 sata dugačak ili da će biti u formi mjuzikla, na sreću, netočni, i čini se da se možemo radovati jednoj tipičnoj Andersonovskoj poslastici. Distributeri filma, Searchlight Pictures, otkrili su neke dodatne detalje i film opisali kao ljubavno pismo novinarima, zaposlenicima američkih novina “The French Dispatch” u fikcionalnom francuskom gradiću u 20. stoljeću. Ostatak glumačke ekipe, uz neodoljivog Chalameta, činiti će zaista divna postava koja se satoji od Saoirse Ronan, Tilde Swinton, Billa Murraya, Benicia del Tora, Lée Seydoux, Frances McDormand, Owena Wilsona, Adriena Brodyja, Elizabeth Moss, Willema Dafoea i brojnih drugih poznatih lica.

 

Mi se nadamo da će nam vrijeme do srpnja brzo proći, jer ovaj film stvaaarno jedva čekamo pogledati!

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Mikro torbica à la Timothée Chalamet?

Trend godine u Chalametovoj verziji

Timothée Chalamet je najbolje odjeveni muškarac

Mladi glumac mete konkurenciju na svim poljima

First Look: stigao trailer za Little Women i divan je!

Adaptacija klasika s potpisom Grete Gerwig savršeni je spoj poznatog i neočekivanog

▲ Povratak na vrh