Kraljičina osobna pomoćnica piše knjigu o njihovom prijateljstvu

26.09.2019.

Po prvi put u povijesti

Desna ruka kraljice Elizabete piše knjigu o njihovom odnosu kako bi javnosti dala pogled iza kulisa na život u palači. Angela Kelly, koja je 25 godina bila kraljičin osobni asistent, piše memoare o svom životu i radu s Njenim Veličanstvom.

 

 

Kraljica Elizabeta dala je Kelly osobno dopuštenje za pisanje knjige, što označava prvi put da je netko od zaposlenih u službi kraljevske obitelji dobio takvo dopuštenje. Kelly je postala prva kraljičina osobna asistentica 2001. godine, kada ju je počela pratiti na inozemnim posjetama i putovanjima u Buckinghamsku palaču i dvorac Windsor.

 

 

Ona također stoji iza kraljičinog javnog imidža i stila – Kelly čak i sama izrađuje odjeću Njenog Veličanstva, uključujući limun-žuti ansambl koji je nosila na vjenčanju vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Knjiga će sadržavati nikad viđene fotografije, detalje o njihovim privatnim trenucima i vezi, koja je započela kao poslodavac i zaposlenik, a sada je snažno prijateljstvo.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Prinčevi William i Harry otkrili spomenik posvećen majci, Lady Di

Skulptura koja je barem privremeno ujedinila kraljevsku braću izazvala je podijeljena mišljenja javnosti

Navučeni ste na seriju „The Crown“? Onda morate vidjeti ove fotografije!

Danas mu svašta imamo za zamjeriti, no maleni princ Charles s kravatom i korgijem na povodcu doista je bio sladak prizor...

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

▲ Povratak na vrh