Kraljičina osobna pomoćnica piše knjigu o njihovom prijateljstvu

26.09.2019.

Po prvi put u povijesti

Desna ruka kraljice Elizabete piše knjigu o njihovom odnosu kako bi javnosti dala pogled iza kulisa na život u palači. Angela Kelly, koja je 25 godina bila kraljičin osobni asistent, piše memoare o svom životu i radu s Njenim Veličanstvom.

 

 

Kraljica Elizabeta dala je Kelly osobno dopuštenje za pisanje knjige, što označava prvi put da je netko od zaposlenih u službi kraljevske obitelji dobio takvo dopuštenje. Kelly je postala prva kraljičina osobna asistentica 2001. godine, kada ju je počela pratiti na inozemnim posjetama i putovanjima u Buckinghamsku palaču i dvorac Windsor.

 

 

Ona također stoji iza kraljičinog javnog imidža i stila – Kelly čak i sama izrađuje odjeću Njenog Veličanstva, uključujući limun-žuti ansambl koji je nosila na vjenčanju vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Knjiga će sadržavati nikad viđene fotografije, detalje o njihovim privatnim trenucima i vezi, koja je započela kao poslodavac i zaposlenik, a sada je snažno prijateljstvo.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

▲ Povratak na vrh