Kultni brend obuće koja miriše po žvakaćim gumama stigao u Zagreb

01.07.2019.

Obuća s neobičnim mirisom

U Zagrebu od nedavno možete kupiti obuću kultnog brazilskog brenda Melissa specijaliziranog za plastične cipele koje mirišu po žvakaćim gumama. Naime prolaz Lovački Rog dobio je malu trgovinu s obućom poznatog brenda koji će zasigurno oduševiti i djecu i odrasle.

 

 

Melissa je osnovana 1979. godine Brazilu s nadahnućem izravno iz mora. Sve je krenulo od ribarskih cipela s francuske rivijere u kojima su osnivači vidjeli ideju da predstave svoj Aranha model. Od tad brend je surađivao s mnogim poznatim dizajnerima kao što su Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Gareth Pugh i Karl Lagerfeld.

 

 

Cipele su sto posto izrađene od recikliranog materijala zahvaljujući Melflex®-u, obliku PVC-a koji donosi fleksibilnost, udobnost i trajnost svakom paru obuće.

 

 

Njihov model cipela Aranha, inspiriran ribarskom obućom, u Brazilu je vrlo brzo postao jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda. Njihov jedinstveni miris je okidač sjećanja na djetinjstvo.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

7 razloga zašto kupujemo tenisice

Jeste li si nekada postavili to pitanje i shvatili da je odgovor mnogo složeniji od – kupujem ih zato što mi se sviđaju?

Stilski trik: japanke se sada nose i na gradskom asfaltu!

Inspirirajte se skandinavskim influencericama te ih nosite sa svime!

Što par cipela čini savršenim? Otkrili smo uz Katarinu Valterović iz beogradskog brenda Valter

“Savršene cipele su one koje daju osjećaj kao da ste kod kuće“

Je li trend ružne obuće otišao predaleko?

Ovog vikenda predstavljene su "kroksice" s čarapama i Nike "fanny pack" natikače

▲ Povratak na vrh