3 nove serije koje morate pogledati

02.08.2016.

Pripremite kokice!

Iako su tek nedavno završile prve sezone ovih serija, toliko su nas oduševile da smo sigurni da će s dolaskom iduće sezone biti još bolje. Naš aktualni top 3 dolazi direktno s Netflixa što može značiti samo jednu stvar – neograničeno maratonsko gledanje! Krenimo redom.

1. Love

Love je romantična komedija iza koje stoji potpis producenta Judda Apatowa – također poznat kao i garancija za vrhunsku kvalitetu. Naime, on je zaslužan za produkciju serije Girls, ali i za filmove poput Pineapple Expressa ili Djeveruša. U glavnim ulogama osvojit će vas beskrajno šarmantna Gillian Jacobs i simpatični štreber Paul Rust.

2. Stranger Things

Relativno nepoznata braća Duffer zaslužna su za ovu Netflix poslasticu koja će oduševiti sve fanove ranih uradaka Stevena Spielberga i J.J. Abramsa. U glavnim ulogama su tinejdžeri, ali i Winona Ryder za koju bi ovaj izvrsni spoj znanstvene fantastike i horora mogao označiti veliki comeback. Telekineza, čudovišta, 80-e, izvrstan soundtrack – ako ikoja od ovih stvari u vama budi osjećaj uzbuđenja, trkom na gledanje!

3. Sense8

Još jedna izvrsna znanstveno-fantastična serija, ovoga puta dolazi iz kreativne radionice legendarnih Lane i Lilly Wachowski (Matrix, anyone?). Ako ste voljeli Heroje ili seriju Izgubljeni, ovo je baš za vas. Ako pak niste upoznati s tim serijama, vjerujemo da će vas napeta atmosfera koju stvara osmero pojedinaca razasutih po svijetu i povezanih nadnaravnim okolnostima instantno prikovati za ekran.

Uživajte!

Pročitajte i...

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Savjeti za samonjegu koje potpisuje Winona Ryder

Recept za prirodnu ljepotu i wellbeing četrdesetosmogodišnje glumice koja je ovih dana pod dodatnim reflektorom zahvaljujući novoj hit seriji…

Sretne vijesti! Reese Witherspoon priprema čak dva nova rom coma

Okrunjena kraljica žanra priprema dva nova projekta za Netflix, život je dobar, srce nam je na mjestu...

Sve must-see serije koje nam stižu do kraja mjeseca

A mislile ste da vam planer ovih dana ne treba?

▲ Povratak na vrh