Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

21.01.2020.

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

Tmurni siječanj najradije provodimo pod dekicom i sa zdjelom omiljenih grickalica, a kako smo zapravo već pri kraju mjeseca, potrošili smo više-manje sve ideje oko sadržaja na našim malim ekranima. Najnovije filmove koji se u zadnje vrijeme provlače po glamuroznim nagradnim ceremonijama smo pročešljali i odgledali, kao i serije o kojima svi pričaju, no čini se da nam je jedna serija nekako uspjela proći ispod radara. Radi se o CBS-ovoj uspješnici Why Women Kill? to jest Zašto žene ubijaju?, a koja prati živote triju žena u različitim vremenskim razdobljima koje vežu samo dvije stvari: sve žive u istoj vili u Pasadeni, no u različito vrijeme, i sve u nekom trenutku otkrivaju muževu izdaju.

 

Serija je pravilno raspoređena na živote triju protagonistica: domaćice i savršene supruge Beth Ann (Ginnifer Goodwin) u 1960-ima, razmažene bogatašice kojoj je najviše stalo do imidža Simone (Lucy Liu) u 1980-ima te emancipirane pravnice Taylor (Kirby Howell-Baptiste) u otvorenom braku čija je priča smještena u 2019. godinu. Sve se različito nose s izdajom i svaku postpuci nevjernih muževa dovode do ultimativnog čina mržnje- ubojstva (ne bojte se, nismo vam ništa spoilali). Osim zvjezdane postave, za ovaj projekt zaslužan je Marc Cherry koji se je najviše proslavio kao autor hit serije Očajne kućanice. Trailer možete pogledati u nastavku.

 

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Katherine Heigl se vratila pred kamere i rekla što misli o epitetu 'teška' koji su joj nadjenuli u Hollywoodu

Katherine Heigl zvijezda je nove serije 'Firefly Lane' i filma 'Fear of Rain'

Safička umjetnost Lucy Liu ne dobiva pozornost koju zaslužuje

Holivudska glumica žena je mnogih talenata i likovna umjetnica koja ne dopušta da se njeni radovi cenzuriraju

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Blake Lively i Leighton Meester se vraćaju u "Tračericu"?

Stari postav ponovno stiže na male ekrane?

▲ Povratak na vrh