Pažnja! Vaš novi najdraži podcast je stigao!

19.06.2020.

Ovo je najbolja vijest koju smo čule ovaj mjesec

Ponekad nam se kozmos nasmiješi i dobaci nam neočekivanu dobru vijest pa je tako ovih dana razlog slavlju novi podcast PANTS koji je netom zaplovio cyber eterom, a koji vodi fantastični duo – Leisha Hailey i Kate Moenning. Naše miljenice iz kultne serije The L Word, čiji je Generation Q nastavak bio kaotičan i pomalo razočaravajući, udružuju snage u novom projektu koji je već počeo prije koji dan te je dostupan na iTunesu i malo je reći da smo uzbuđene!

Naziv podcasta potječe od nadimka koji je duo imao na snimanju originalne serije, koji im je nadjenula Mia Kirshner jer su od samih početaka bile posve nerazdvojne: “Evo stižu hlače, nema jedne nogavice bez druge,” zezala ih je Kirshner koja je u seriji igrala najambivalentniji lik u postavi, zloglasnu Jenny, dok joj kolegice danas tvrde da je sama Kirshner iznimno topla i nevjerojatno talentirana osoba. Može, sve vam vjerujemo, samo nastavite pričati!

U prvoj epizodi, Hailey i Moenning razgovaraju o tome kako su se odlučile pokrenuti podcast te pripovijedaju o povijesti svog bliskog prijateljstva i prvim dojmovima sa seta The L Word. Ako oduvijek žudite za malim sneak peekom iza kulisa ove lez sapunice, sada vam se možda ostvare snovi!

Glumice koje ćemo zauvijek zvati Alice i Shane prijateljice su sada već osamnaest godina. No i prije nego što su ponijele kultne uloge, Moenning je primijetila Hailey u filmu All Over Me nakon čega su se susrele na audiciji za The L Word. Tijekom snimanja nepovratno su se zbližile i sada su već dugogodišnje bestice!

Fun fact: urednica podcasta je Rachel Shelley aka Helena Peabody. Ekipica zasad želi prilaziti projektu opušteno i uglavnom improvizirati, ali kažu da pripremaju materijal za nadolazeće tjedne. Moenning je izrazila: “Ovo je tako čudno doba, nema pravila. Pa ih tako nećemo ni same sebi nametati, vidjet ćemo kako ide. Nadamo se da oni koji slušaju uživaju, a ako ne, stat ćemo i reći ‘je*iga’. Ali ako se ljudima svidi, nastavit ćemo!” Može, Shane, kako god ti kažeš, sve može…

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

'Pandemija nas je promijenila kao vrstu': Preslušajte kako zvuče nikad ispričane modne priče

Chanel je povezao neke od najinteresantnijih ljudi iz područja mode, glazbe, filma i umjetnosti kako bi porazgovarali o budućnosti kulture

Gdje možete čuti priče iz svijeta slavnih koje će vas zabaviti i izmamiti suzu?

Simpatična Antonija Nazor voditeljica je novog podcasta u kojem celebovi opušteno pričaju priče iz vlastita života

Novi izazov Meghan i Harryja

Što imaju za reći odmetnuti članovi kraljevske obitelji?

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

Ostajete bez ideja? Donosimo 7 podcastova protiv čame i osame

Umjetnost, književnost, ljubav, humor, životne mudrosti...

▲ Povratak na vrh