Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

07.07.2020.

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Okej, s godinama su nam se granice između Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw nepovratno zamutile, ali u našu obranu – od besprijekornog stila preko bubbly karaktera do baratanja drevnom mudrošću, ne vidimo velike razlike između dviju ikona. Stoga nam se čini da je novi projekt Sarah Jessice najsmislenija stvar za koju smo čule ove nesuvisle godine – Parker pokreće reality dating emisiju!

Serija će se zvati Swipe Swap i uključivat će dvije single osobe koje će se zamijeniti za mjesta i živote (nešto kao The Holiday), kako bi u kontaktu s ljudima iz života druge osobe naišle na romansu koja im u vlastitoj svakodnevnici izmiče. Obje će osobe preseliti u drugi grad, useliti u stan druge, ići na posao i družiti se s njihovim prijateljima, u potpunosti se izmjestiti iz vlastite rutine u tuđu u nadi da će ih iskustvo malo uzdrmati iz ustaljenog života.

Parker će biti i producentica nove serije kroz svoju kompaniju Pretty Matches Productions, a njezino je dosadašnje produkcijsko iskustvo najznačajnije obilježila serija Divorce koja je nastala u suradnji s HBO-om između 2016. i 2019. godine. No Parker sprema i jedan projekt na Broadwayju gdje će zaigrati glavnu ulogu u uprizorenju hit serije šezdesetih Plaza Suite Neila Simonsa, gdje će joj uz bok biti ni više ni manje nego dugogodišnji muž Matthew Broderick! Sve u svemu, Sarah Jessica Parker ima posla, a mi se radujemo svemu što će nam donijeti. Let the games begin!

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

'Seks i grad' bez Samanthe je samo 'grad'. Želimo li zaista najavljeni reboot?

Kao i mnoge veze koje smo pratile u seriji, možda bi bilo bolje da ostavimo ovu ljubav u prošlosti dok još imamo lijepa sjećanja…

Službena vijest koja popravlja početak 2021.: "Seks i grad" vraća se s 10 novih epizoda!

Potvrđeni povratak na male ekrane potaknuo oduševljenje fanova, ali i tračeve

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh