Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

07.07.2020.

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Okej, s godinama su nam se granice između Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw nepovratno zamutile, ali u našu obranu – od besprijekornog stila preko bubbly karaktera do baratanja drevnom mudrošću, ne vidimo velike razlike između dviju ikona. Stoga nam se čini da je novi projekt Sarah Jessice najsmislenija stvar za koju smo čule ove nesuvisle godine – Parker pokreće reality dating emisiju!

Serija će se zvati Swipe Swap i uključivat će dvije single osobe koje će se zamijeniti za mjesta i živote (nešto kao The Holiday), kako bi u kontaktu s ljudima iz života druge osobe naišle na romansu koja im u vlastitoj svakodnevnici izmiče. Obje će osobe preseliti u drugi grad, useliti u stan druge, ići na posao i družiti se s njihovim prijateljima, u potpunosti se izmjestiti iz vlastite rutine u tuđu u nadi da će ih iskustvo malo uzdrmati iz ustaljenog života.

Parker će biti i producentica nove serije kroz svoju kompaniju Pretty Matches Productions, a njezino je dosadašnje produkcijsko iskustvo najznačajnije obilježila serija Divorce koja je nastala u suradnji s HBO-om između 2016. i 2019. godine. No Parker sprema i jedan projekt na Broadwayju gdje će zaigrati glavnu ulogu u uprizorenju hit serije šezdesetih Plaza Suite Neila Simonsa, gdje će joj uz bok biti ni više ni manje nego dugogodišnji muž Matthew Broderick! Sve u svemu, Sarah Jessica Parker ima posla, a mi se radujemo svemu što će nam donijeti. Let the games begin!

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

Znamo što ćete nositi ovog ljeta- školsku pletenicu!

Look koji nas asocira na stroge britanske internate, Gretu Thunberg i naše stare fotografije iz osnovne škole ponovno je in. Influcenerice poput Pernille Teisbaek i Kylie Jenner pletenicu ove sezone nose u baš svim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka, jer doista nema praktičnije frizure za ljetne vrućine

Do super forme s Gisele Bündchen

Brazilska manekenka pokazala je svoj tipičan trening

▲ Povratak na vrh