Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

07.07.2020.

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Okej, s godinama su nam se granice između Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw nepovratno zamutile, ali u našu obranu – od besprijekornog stila preko bubbly karaktera do baratanja drevnom mudrošću, ne vidimo velike razlike između dviju ikona. Stoga nam se čini da je novi projekt Sarah Jessice najsmislenija stvar za koju smo čule ove nesuvisle godine – Parker pokreće reality dating emisiju!

Serija će se zvati Swipe Swap i uključivat će dvije single osobe koje će se zamijeniti za mjesta i živote (nešto kao The Holiday), kako bi u kontaktu s ljudima iz života druge osobe naišle na romansu koja im u vlastitoj svakodnevnici izmiče. Obje će osobe preseliti u drugi grad, useliti u stan druge, ići na posao i družiti se s njihovim prijateljima, u potpunosti se izmjestiti iz vlastite rutine u tuđu u nadi da će ih iskustvo malo uzdrmati iz ustaljenog života.

Parker će biti i producentica nove serije kroz svoju kompaniju Pretty Matches Productions, a njezino je dosadašnje produkcijsko iskustvo najznačajnije obilježila serija Divorce koja je nastala u suradnji s HBO-om između 2016. i 2019. godine. No Parker sprema i jedan projekt na Broadwayju gdje će zaigrati glavnu ulogu u uprizorenju hit serije šezdesetih Plaza Suite Neila Simonsa, gdje će joj uz bok biti ni više ni manje nego dugogodišnji muž Matthew Broderick! Sve u svemu, Sarah Jessica Parker ima posla, a mi se radujemo svemu što će nam donijeti. Let the games begin!

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Gdje su danas glavni frajeri iz “Seksa i grada”?

Bili smo ludi za njima, a ponekad i zbog njih, zajedno s glavnim junakinjama kultne serije. Evo što danas radi Mr. Big , kako nakon dvadeset godina izgleda seksi hunk Smith Jarrod, koga ljubi romantični Aidan (John Corbett) i kako sijede stoje Steveu Bradyju …

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Zašto plavuše nikad neće nadmašiti crnke

Iako stara holivudska izreka kaže da „gospoda preferiraju plavuše“, ankete otkrivaju nešto sasvim drugo: muškarci brinete doživljavaju kao atraktivnije i inteligentnije. Kad se sjetimo femme fatale „odreda“ na čelu s Avom Gardner i Elizabeth Taylor, jasno nam je o čemu pričaju

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

▲ Povratak na vrh