Stigao je teaser za novu seriju s Jennifer Aniston i Reese Witherspoon!

15.08.2019.

Apsolutni dream team za novu dramsku humorističnu seriju

Pomalo se diže prašina u vezi novog Apple streaming servisa, koji se nekim marketinškim promašajem nimalo spaktakularno zove Apple TV+, a inaugurirat će ga nova serija koju predvodi A-lista humorističnog žanra: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steve Carrell!

Naziv je serije The Morning Show te se radnja odvija upravo oko tipične jutarnje emisije te ansambla koji stoji iza svake pojedine produkcije, u nabijenom kaosu koji publika nikada ne vidi. Apple očito vjeruje u svoju prvu televizijsku bebu te su dosad već naručene dvije sezone od deset epizoda, prije nego što je prva uopće zaigrala te su tek Aniston i Witherspoon na predstavljanju platforme izdvojile par riječi o zajedničkom projektu: “Kroz prizmu neispavanih, preadrenaliziranih ljudi ispred i iza kamere, istražujemo složene odnose između muškaraca i žena u profesionalnom odnosu te pokrećemo razgovor koji se malo previše boje voditi, osim ako su iza zatvorenih vrata.” Čeka li nas humoristična serija ili nešto posve drugačije? Bilo kako bilo, s ovom zvjezdanom postavom, jedva čekamo jesensku premijeru!

Piše: A.F.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Zavirite u genijalni vrt glumice Reese Whiterspoon

Život u doba pandemije i socijalna izolacija sigurno bi nam lakše pali da smo je, poput slavne američke glumice, proveli u svom vrtu, uz cvrkut ptica, miris roštilja i ljuljačku od ratana...

Over 50 & fabulous!

U Hollywoodu je ostalo malo žena poput Sandre Bullock, Halle Berry i Jennifer Aniston, glumica koje su prošle pedesetu, izgledaju sjajno, a pritom još uvijek mogu namignuti ili podići obrvu (sve ostale je “zamrznuo” botoks). Osim fantastičnog izgleda, ove žene imaju sjajne karijere, fajterski duh i pravo su nam vrelo inspiracije. Evo njihovog “recepta” za mladolikost…

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

▲ Povratak na vrh