Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

08.07.2020.

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Luca Guadagnino, koji nas je kroz godine potpuno osvojio predivnim prizorima suptilnih filmova poput I Am Love i The Bigger Splash, u kojima mu glavne uloge nosi fantastična Tilda Swinton, da bi pomeo publiku i kritiku hitom Call Me By Your Name u kojem se Timothée Chalamet profilirao kao jedna od najznačajnijih uzlaznih zvijezda mlade generacije, sada se vraća s novim projektom za HBO. Njegov prvi serijski rad nosi naziv We Are Who We Are i sastoji se od osam epizoda koje je osmislio, režirao i producirao upravo Guadagnino, dok su ih napisali uz njega Paolo Giordano i Francesca Manier.

Priča prati dvoje mladih Amerikanaca koji žive u vojnoj bazi u Italiji i u tom neobičnom prostoru na razmeđu kultura proživljavaju sve turbulencije puberteta, od prvih ljubavi i intenzivnih prijateljstava do identitetskih dvojbi… Glavne uloge nose mladi glumci Jack Dylan Grazer i Jordan Kristine Seamón čija imena vjerujemo da će uskoro postati općepoznata, dok im podršku daju Chloë Sevigny i Alice Braga koje igraju Grazerove majke, obje zaposlene u vojsci.

U svom novom domu, glavni muški lik po imenu Fraser (a igra ga Grazer), povučeni momak koji se u novom prostoru osjeća nesigurno i izmješteno, pronalazi prijateljicu u samouvjerenoj Caitlin (Seamón) koja ondje živi već nekoliko godina te zajedno počinju navigirati između karaktera i kultura koje se isprepliću u tom osobitom para-univerzumu.

Očekujemo još jednu nijansiranu priču koja niče na tlu na kojem se Guadagnino osjeća najugodnije te imamo povjerenja da će još jedan coming of age narativ donijeti sve najbolje od Guadagnina na što smo navikle. Nakon prilično ambivalentnih reakcija na njegov hommage horor klasiku iz sedamdesetih Suspiria, drago nam je da se Guadagnino vraća relativno poznatom terenu. Sve u svemu, znamo što ćemo raditi sljedeće jeseni, a zasad bacite pogled na kratki teaser, koji nam donosi dašak atmosfere i miris soli u zraku:

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: IMDb

Pročitajte i...

Dokumentarni film o briljantnom Salvatoreu Ferragamu potpisuje Luca Guadagnino

Film o ikoničkom dizajneru upravo je imao premijeru na festivalu u Veneciji

Ako ove godine pogledate samo jednu seriju, neka to bude ova

Potencijalno najbolja crnohumorna dramska serija ove godine definitivni je game-changer u galopirajućoj industriji

Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

Blake Lively i Leighton Meester se vraćaju u "Tračericu"?

Stari postav ponovno stiže na male ekrane?

▲ Povratak na vrh