Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

08.07.2020.

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Luca Guadagnino, koji nas je kroz godine potpuno osvojio predivnim prizorima suptilnih filmova poput I Am Love i The Bigger Splash, u kojima mu glavne uloge nosi fantastična Tilda Swinton, da bi pomeo publiku i kritiku hitom Call Me By Your Name u kojem se Timothée Chalamet profilirao kao jedna od najznačajnijih uzlaznih zvijezda mlade generacije, sada se vraća s novim projektom za HBO. Njegov prvi serijski rad nosi naziv We Are Who We Are i sastoji se od osam epizoda koje je osmislio, režirao i producirao upravo Guadagnino, dok su ih napisali uz njega Paolo Giordano i Francesca Manier.

Priča prati dvoje mladih Amerikanaca koji žive u vojnoj bazi u Italiji i u tom neobičnom prostoru na razmeđu kultura proživljavaju sve turbulencije puberteta, od prvih ljubavi i intenzivnih prijateljstava do identitetskih dvojbi… Glavne uloge nose mladi glumci Jack Dylan Grazer i Jordan Kristine Seamón čija imena vjerujemo da će uskoro postati općepoznata, dok im podršku daju Chloë Sevigny i Alice Braga koje igraju Grazerove majke, obje zaposlene u vojsci.

U svom novom domu, glavni muški lik po imenu Fraser (a igra ga Grazer), povučeni momak koji se u novom prostoru osjeća nesigurno i izmješteno, pronalazi prijateljicu u samouvjerenoj Caitlin (Seamón) koja ondje živi već nekoliko godina te zajedno počinju navigirati između karaktera i kultura koje se isprepliću u tom osobitom para-univerzumu.

Očekujemo još jednu nijansiranu priču koja niče na tlu na kojem se Guadagnino osjeća najugodnije te imamo povjerenja da će još jedan coming of age narativ donijeti sve najbolje od Guadagnina na što smo navikle. Nakon prilično ambivalentnih reakcija na njegov hommage horor klasiku iz sedamdesetih Suspiria, drago nam je da se Guadagnino vraća relativno poznatom terenu. Sve u svemu, znamo što ćemo raditi sljedeće jeseni, a zasad bacite pogled na kratki teaser, koji nam donosi dašak atmosfere i miris soli u zraku:

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: IMDb

Pročitajte i...

U pripremi je serija o Audrey Hepburn, a nas baš zanima tko će je utjeloviti...

Sjaj slavne zvijezde i interes za njezin lik i djelo ne jenjavaju

Katherine Heigl se vratila pred kamere i rekla što misli o epitetu 'teška' koji su joj nadjenuli u Hollywoodu

Katherine Heigl zvijezda je nove serije 'Firefly Lane' i filma 'Fear of Rain'

Nicole Kidman u kaputu koji je podijelio internet

... i još neke modne kombinacije iz hit serije "The Undoing"

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

▲ Povratak na vrh